SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierś z kurczaka- gotować czy smażyć na oliwie?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 19800

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
kup grilla tylko pamietaj o prądzie jest duży pobór
albo dobrą patelnie

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 135 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1595
nagrzewamy piekarnik do 205 st C
bierzemy metalowa tace
wykladamy ja folia aluminiowa (1,50 w tesco, 20m)
kladziemy na niej piersi z kurczka
przyprawiamy (np cytryna, sol, czosnek granulowany, papryka ostra)
wsadzamy do nagrzanego piekarnika na 30 min
zostawiamy jeszcze w piecu na 15 min az ostygna (i IMO chyba po to zeby nie wyslechl)

wbrew temu ze kurczak jest odsloniety nie wysycha na kosc
mozna trzymac tydzien w lodowce, tylko ze po 3 dniach robi sie gumowy

mozna tez smarowac kurczaka oliwa i wsadzic do czegos takiego na 7 min
http://www.allegro.pl/search.php?string=foreman&sourceid=Mozilla-search&order=p&change_view=1&category=10

pozdrawiam i smacznego xD

Gdy czlowiek stoi prosto, to i cien sie nie zgina.
Słodze herbate kreatyna.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta do ocenienie

Następny temat

Dieta prosze o porade :)

WHEY premium