Chce zamienić swój bojler na kaloryfer na brzuchu. Więc zaplanowałem redukcję. Tyle że się trochę pogubiłem w tym wszystkim. Kiedyś tu pisałem ale dostałem dwie odpowiedzi (które prawie nic nie zmieniły) i ucichło. Więc próbuję jeszcze raz. w tej chwili mam 168 cm i ważę 67. Byłem na jakimś teście "obliczanie % składu ciała" wychodzi że mam niespełna 15% tłuszczu. Co do ćwiczeń to ćwiczę 2 razy w tyg. w domu swoim planem treningowym który z resztą był układany na forum, do tego ćwiczę MMA raz w tyg. Jak mam czas to biegam także raz w tyg. I pytanie moje brzmi czy mogę cokolwiek fajnego wyrzeźbić i jak.
Dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
PS. Karkówka i pierś są grillowane lub gotowane. Czasami zastępuje je udkami z kurczaka lub klopsami z mięsa mielonego wieprzowego (zaznaczam że jest to bardzo rzadko). Zdarza mi się wyskoczyć na hamburgera (z normalną wołowiną około 230g) lub kebaba. Ale zaznaczam że zdarza mi się to rzadko. Godziny w posiłkach podałem orientacyjnie. :)
Poniżej mam ułożone przykładowe diety. Zapomniałem napisać tylko że po treningu zjadam na szybko jakiś owoc i mięso z jakimiś węglami złożonymi.