SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ważenie produktów

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 739

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 66 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1091
Witam , mam problem w liczeniu kalorii
Jeżeli załóżmy kupiłem KG piersi z kurczaka, wrzucę go na grill elektryczny to przecież waga będzie mniejsza niż przed wrzuceniem go. Na kalkulatorze potreningu jest ujmowane przed upieczeniem czy po upieczeniu... ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
wszystko co liczysz, ważysz przed obróbką

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 119 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3797
Tak jak wyżej. Po obróbce mięcho puszcza wodę, łapie tłuszcze i soki itp... oczywiście przed obróbką ale po oczyszczeniu itp... najlepiej jeszcze przed mrożeniem jeżeli to robisz.

SOGi mile widziane ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Lub po odmrożeniu. Przed przygotowaniem. Z drugiej strony jak masz np 1kg, upieczesz to i podzielisz na porcje to nie będzie aż tak istotne, czy zjadłem dziś 180g a jutro 220g.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna do sprawdzenia!

Następny temat

Kreatyna w wołowinie

WHEY premium