Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Telewizja przez internet

temat działu:

Polacy za granicą

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9217

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
gdzie tych Londyńczykó się ogląda, nigdy nie widziałem a tyle się o tym mówi
pewnie jakiś głupi serial o Marianach z wąsem co noszą kielnie w plecaku, tipsowej Mariolce co pracuje w solarce żeby się za darmo opalać i wśród nich znajdzie się jakiś Jarek co pracuje w banku jako jeden na 100.000 Polaków który się wybił czyli stereotypy z onetu - mam rację? tak serial wygląda? jeśli tak to dziękuję
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2267 Wiek 46 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22106
ogladalem na YT , serial nie jest najgorszy

Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 8194 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 21398
Mariusz - sprawdz maila masz link do londynczykow
Skalar - sprawdz maila masz link do na wspolnej

W obu linkach swieze odcinki sa dodawane na biezaco. Na tym forum ludzie uploaduja na rapida wiec jest chyba okolo 60 skeudnowy czas oczekiwania na sciagniecie, jak chcecie duzo odcinkow sciagnac moze to byc upierdliwe. Jest zmodyfikowana wersja USDownloader (wystarczy wpsiac nazwe w google) do ktorej na noc wrzucasz na przyklad 10 linkow z rapidshare, budzisz sie rano i wszytsko sciagniete bo on za ciebie odczekuje czas i klika, jak i przeczekuje limity, sciaganie dosc wolne (70kbs?) ale jezeli chodzi o seriale czy muze moim zdaniem starczy.

EDIT: Cos nie widze tych sogow :D

Zmieniony przez - leyus w dniu 2010-01-14 13:01:00

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 1025 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28182
sog poszedl leyus mozesz odbic soga hihihihih
dzieki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
nie wiem czy ktoś pisał ale na ipla.pl jest sporo rzeczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246659
www.megawypas.pl >>>sporo kanałów polskich.
Takich kanałów jak Polsat/Tvn/tvp nie znajdziecie on line wiec nie marnujcie czasu

Zmieniony przez - warezz w dniu 2010-01-15 17:22:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2267 Wiek 46 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22106
wow cos wra sam dla mnie ,dzieki ziomus

Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
na PEB (dodajcie sobie końcówkę PL) znajdziecie wszystko co leci na TVN, polsat itd. (rejestracja konieczna)

ponadto TVN sam wrzuca na swoja stronę fakty wiec wiadomości można codziennie obejrzeć (za każdym razem jak postanawiam być na bieżąco z wydarzeniami w PL po kilku dniach jestem zniesmaczony i przestaję)

Ja osobiście wolę thebox[kropka]bz - brytyjskie seriale, brytyjskie programy tv, brytyjskie audycje radiowe, dużo seedów dobre transfery, lepsze audycje niż polskie moim zdaniem, angielski poprawiam i oglądam co lubię kiedy mam czas z dysku a nie muszę polować w TV, albo z braku czasu oglądać w TV "co leci". Uwaga ciężko się zarejestrować, trzeba kilka razy próbować czasami.

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
EZTV.IT juz dziala

sry za dubel

― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198
seriale to zona oglada na www.serialeonline.pl filmy na playtube.pl niewiem dokladnie ile sie zato placi ale cos nieduzo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Prosze o pomoc gdzie moge znalesc siłownie we wiedniu ...

Następny temat

Super karnety

Spalanie
Polecane artykuły