Witam , mam 15 lat, z techniką u mnie kiepsko -.- nawet z kapkami mam problem czy dałoby się w ciągu 2 miesięcy podciągnąć tą technikę na conajmniej przeciętny poziom ? Jeżeli tak to proszę o jakieś ćwiczenia które by mi w tym pomogły . Z góry dziękuję
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tez mam 15 lat i gram w klubie od 8 roku życia. Technikę strzału musisz trenować strzałami. Ja zawsze pompowałem piłkę na maksa, stawiałem ją w jednym miejscu przed bramką i starałem się trafić np w poprzeczkę . Najpierw technicznie byle trafiać. To były wakacje więc miałem dużo wolnego , a ze mam bzika na punkcie piłki to chodziłem dzień w dzień w nią grać. Z czasem nauczyłem się kopać celnie , potem przyszedł czas na strzały celne i zarazem mocne więc tak samo strzelałem w poprzeczkę czy w słupek tyle że mocno .Nauczyć się grać musisz chcieć. Musisz się angażować tak jak we wszystkim robić to starannie , zauważać błędy i poprawiać je.
Nikt ci nie powie za ile będziesz umiał grać - to zależy od ciebie od twojej pracy i poświecenia.Musisz grać w piłkę a umiejętności same przyjdą . Nie wiem czy za 2 miesiące czy za rok :) powodzenia starałem się pomóc :]
Nikt ci nie powie za ile będziesz umiał grać - to zależy od ciebie od twojej pracy i poświecenia.Musisz grać w piłkę a umiejętności same przyjdą . Nie wiem czy za 2 miesiące czy za rok :) powodzenia starałem się pomóc :]
Nie dawaj Soga! Wejdz na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!