po maturze zacznę na poważnie :)
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja czasami.
pzdr/
pzdr/
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Don i jak bo ja disiaj stosowałem i pompe niezłą miałem chociaż z drugiej strony boję się troche o kręgosłup przy tym ćw.
Po ile powtórzeń robisz ??
pozdro!
Po ile powtórzeń robisz ??
pozdro!
...
Napisał(a)
ok 12-8 powt.
a czemu boisz się o kręgosłup w tym ćwiczeniu ??
cięzar taki aby technicznie wykonywać to ćwiczenie-nie zarzucać.
pzdr/
Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2006-01-21 20:02:54
a czemu boisz się o kręgosłup w tym ćwiczeniu ??
cięzar taki aby technicznie wykonywać to ćwiczenie-nie zarzucać.
pzdr/
Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2006-01-21 20:02:54
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
napisze jeszcze raz bo coś się zwaliło chyba :Q Don i jak efekty po tym ćwiczeniu ? Bo ja dzisiaj pompe mialem ale boję się trochę o kręgosłup;/
Ile powtórzeń wykonujesz ?
pozdro !
Ile powtórzeń wykonujesz ?
pozdro !
...
Napisał(a)
O jednak się dodał koment :P
Boję się bo mam wadę (niewielką to niewielką ale zawsze) a chyba to ćwiczenie bardziej obciąża kręgosłup niż zwykłe uginanie sztangielek? Nie zarzucać mówisz? Co do techniki to robilem jak Arni (przynajmniej próbowałem)więc chyba dobrze...
pozdr;)
Boję się bo mam wadę (niewielką to niewielką ale zawsze) a chyba to ćwiczenie bardziej obciąża kręgosłup niż zwykłe uginanie sztangielek? Nie zarzucać mówisz? Co do techniki to robilem jak Arni (przynajmniej próbowałem)więc chyba dobrze...
pozdr;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!