Szacuny
9
Napisanych postów
867
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5248
Witam
czy thyrotherm to bezpieczny produkt? ile czasu trzeba zeby organizm sie przyzwyczail?
w sklepie internetowym polecili mi ten produkt jakis czas temu na pierwszy cykl redukcji, wczesniej zadnych spalaczy nie bralem...
zrobilem sobie 2 tygodnie na termospidzie extreem i potem wrzucilem animal cutsa i thyrotherma... czuje sie jak bym mial zaraz umrzec... czuje wysoka temperature to fatk ale do tego mam straszne bolesci brzucha i co chwile do toalety latam, straszne gazy, a do tego nie mam na nic sily i ciagle bym spal... domyslam sie ze to kwestia przyzwyczajenia organizmu ale jak dlugo to moze trwac??
Szacuny
9
Napisanych postów
867
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5248
hmmm o przy grypie zoladkowej wysoka temp i takie objawy sa normalne...
najlepiej bedzie jak poczekam jeszcze z 2 dni i zobacze jak sie zachowuje moj organizm po odstawieniu thyro :)
Szacuny
9
Napisanych postów
867
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5248
wlasnie duzo czytalem o tym ze cuta nalezy polaczyc z jakims termogenikiem zeby byly lepsze rezultaty, chodzi o to ze zamiast pobudzic mnei to strasznie mnie usypiaja te produkty...
Szacuny
9
Napisanych postów
867
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5248
hmmm moze masz racje, ale musze sie jak najszybciej swojego brzucha pozbyc a biore kilka dni i widze wyrazne rezultaty :)
dokoncze puszke cutsa i tak zrobie bo jak odstawie w polowie to sie zmarnuje :/
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
myslę,że thyro jest przyczyną najgorszego objawu czyli wysokiej temp. i sugerowalbym bezzwloczne odstawienie go...
a po pozostałych może dawka kapsółek w ogolnej ilości też nie służy Ci najlepiej
Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-03-30 18:48:13
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
9
Napisanych postów
867
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5248
a co bys polecil w takim razie zamiast tego thyro?
hydroxicut pewnie za mocny jest jak krotko biore termogeniki?
a to nie kwestia przyzwyczajenia organizmu do tych preparatow??