Nadmiar odpoczynku nigdy nie doprowadził nikogo do śmierci!!!
...
Napisał(a)
sam mam deke UC ważną do lutego2010 i nie dam rady jej skonsumować bo bede schodzil wtedy z cyklu i powedruje do smieci,kupilem bo mialem zajawke a pozniej wymyslilem cos nowego,wtopa.NIE RADZĘ RYZYKOWAĆ ŻYCIA I ZDROWIA DLA FLAKONA TEŚCIA
...
Napisał(a)
ludzie nie panikujcie...
juz byl kiedys temat na forum o przydatnosci saa po dacie waznosci, nie ma co sie marszczyc...jezeli lek jest pare tyg po dacie...
jezeli byl/jest przechowywany we wlasciwy sposob, nic nie moze sie stac z nim, tym bardziej ze data waznosci to 12 wrzesnia...
Zmieniony przez - HaaWDPee w dniu 2009-09-29 19:45:12
juz byl kiedys temat na forum o przydatnosci saa po dacie waznosci, nie ma co sie marszczyc...jezeli lek jest pare tyg po dacie...
jezeli byl/jest przechowywany we wlasciwy sposob, nic nie moze sie stac z nim, tym bardziej ze data waznosci to 12 wrzesnia...
Zmieniony przez - HaaWDPee w dniu 2009-09-29 19:45:12
...
Napisał(a)
cido zaczynam 1 listopada...........na ome zamieniam go w 7 tyg czyli
3 miechy po terminie.............walic czy pogonic
dodam
BN 209
Mfg 12/06
Exp 12/09
CD co.EGYPT
3 miechy po terminie.............walic czy pogonic
dodam
BN 209
Mfg 12/06
Exp 12/09
CD co.EGYPT
...
Napisał(a)
jesli bylo dobrze przchowane, to ja bym walil bez mrugniecia okiem. co ci tam mialo powstac - nowe formy zycia? mowie - jesli bym mial towar w rece przez caly czas i dbalbym o jego przechowywanie w dobrych warunkach, to nie mialbym zadnych oporow przed biciem nawet dwuletniego towaru.
mowie o aptece, bo daty na underach to takie z dupy wystrzelone i tak, ale nawet one maja dlugi termin przydatnosci do spozycia, jesli byly przygotowane solidnie.
to oczywiscie moje zdanie, kazdy robi jak uwaza.
Zmieniony przez - chudzina w dniu 2009-09-29 20:27:45
mowie o aptece, bo daty na underach to takie z dupy wystrzelone i tak, ale nawet one maja dlugi termin przydatnosci do spozycia, jesli byly przygotowane solidnie.
to oczywiscie moje zdanie, kazdy robi jak uwaza.
Zmieniony przez - chudzina w dniu 2009-09-29 20:27:45
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
OD MAJA LEZA W 2 PUDEŁKACH PO CIDO w szawce za posciel tydz temu od maja je wyjełem jutro wrzuce fotke..........mysle ze org ale chce sie upewnić
pozdrawiam agovarin
pozdrawiam agovarin
...
Napisał(a)
chudzina dobrze to podkreslil...KAZDY ROBI JAK UWAZA...
sam wiesz najlepiej co robiles z towarem, jak go przechowywales, wiec jak nie ma zastrzezen i towar jest legit to nie ma zastrzezen zeby go walic...
sam wiesz najlepiej co robiles z towarem, jak go przechowywales, wiec jak nie ma zastrzezen i towar jest legit to nie ma zastrzezen zeby go walic...
...
Napisał(a)
a jak nie to
DAWAJ GO MNIE!!!

DAWAJ GO MNIE!!!

STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Epi E-stane Epistane Epithin-E ginekomastia odblok
Następny temat