Kitesurfing THE BEST
...
Napisał(a)
Jestem po 7 strzale tescia 2 szoty 1ml na tydzien i 63 mety, efekty widac ale nie sa zbyt zadowalajace, to mie martwi tesciu zaczyna dzialac po tygodniu, z czego najlepsze dzialanie anaboliczne zachodzi w drugim i trzecim tygodniu, wiec od pierwszego strzala minely 3 tygodnie, wiec chyba to ten okres kiedy to wszystko zacznie sie kumulowac w organizmie, do konca cyklu zostalo 13 strzalow i 37 mety po pieciu tygodniach odstawiam mete i chcem jechac na samym tesciu, z tego co wiem organizm przyjmuje tescia do 10 tygodni potem dalsze kucie jest bezsennsu.,Napiszcie jak to jest dokladnie z tym dzialaniem tescia i kiedy widac najlpesze rezultaty...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a my wróżki i wiemy jaki teść i jak masz ułożona dietę...........
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Sory zappomnialem
TESOSTERUM PROLONGATIUM 1ml JELFA polski, metka ruska pakowana po 200 sztuk - sprawdzona, dieta odowiednia 2-3gbialka na mase ciala, odpoiwednia ilosc weglowodanow, dotego dozucam angielskie odzywki jest to odzywka bialkokwa niedostepna w kraju ale naprwde swietna sprzedwaca gadal ze jest spox chwalone przez polakow z angli, bo angole to cioty a jak widze ich na silce to jestem zalamany zero pojecia o silowni instruktorzy nie lepsi...
TESOSTERUM PROLONGATIUM 1ml JELFA polski, metka ruska pakowana po 200 sztuk - sprawdzona, dieta odowiednia 2-3gbialka na mase ciala, odpoiwednia ilosc weglowodanow, dotego dozucam angielskie odzywki jest to odzywka bialkokwa niedostepna w kraju ale naprwde swietna sprzedwaca gadal ze jest spox chwalone przez polakow z angli, bo angole to cioty a jak widze ich na silce to jestem zalamany zero pojecia o silowni instruktorzy nie lepsi...
Kitesurfing THE BEST
...
Napisał(a)
masz racje testo nie działa po 10 tygodniach tak samo praktycznie uwaza sie ze kłocie sie jest juz bezsensowne!!a w jakich dawkach bierzesz prolo??ile w jednym strzale ml i co ile dni??
"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!