Szacuny
0
Napisanych postów
53
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
174
Szoho18 ! Patrząc na Twój avatar - mniemam, że u Ciebie ta maksyma niestety nie sprawdza się prawie wcale ! Odkąd zauwazyłem, Twój avatar to jedna wielka skarpeta naciągnięta właśnie na szklankę A że avatar powinien obrazować rzeczywistośc ... można śmiało zapytać czy sentencja "morda nie szklanka" jest prawdziwa.
To samo mówił nasz uczestnik programu BAR VIP - Jarek. Ale oczywiście jako producenci programu nie mogliśmy pozwolic na to aby inny barowicz - Maciek Korwin Mikke mógł to sprawdzić. Do rękpoczynów na szczeście nie doszło a Maciek dostał ostrzeżenie.
Uważajmy więc na to co robimy i móimy bowiem konsekwencje mogą być zawsze bardziej dotkliwe niż nam się to wydaje.
Pozdrawiam ! Zostańcie z Nami !
Ty jedna na milion - Dostajesz żółtą kartkę.
Prosty Spiker.
Szacuny
5
Napisanych postów
1074
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
11104
u mnie to same muly mieszkaja w miescie wkrece ze to jest gainer wkoccu tam pisze wegle (lakoza) i bialka a z nich nikt neta nie ma pewnie a ja zbieram na ganerka top mass olimpu za 130zl 3kg 43ww 43biala na 100g nawet dobry co nie? jeszcze tylko 1kg opchnie i mam hehe
Szacuny
40
Napisanych postów
9390
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
49424
Panie Krzysztofie będąc obserwatorem BARU. Zauwazyłem jedną sprawe! , ze po wejściu Kamila-pedała , stał sie pan taki jakos bardziej otwarty , i lgnie pan do niego. Jeden z naszych pracowikow który pracyje w barze, pokazał nam kasete jak wchodzi pan wieczorem do pokoju i patrzy na śpiącego Kamila - i ma pan w tedy bardzo dziwny wyraz twarzy.
TVN nieoficjalnie dowiedziało sie o panach wpadkach jako kościelnego ... Panie krzysztowgie no wie pan co? Zeby molestować księdza Jankowskiego Oj nie ładnie ...Dochodzą do nas rowniez jakieś ochydne sceny łozkowe z A.K......
ehhh wstyd mi za pana! Dostajesz zółtką kartke od producenta baru i właściciela POLSATU , jezeli dowiemy sie o czymś więcej zostanie pan wykluczony! A zastąpi pana Rysiek Kalisz! Lub Gierdych