Szacuny
3
Napisanych postów
280
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3517
Witam
Moze mi ktos polecic jakis wydajny i nie drogi krem lub balsam na sucha skore? Moja skora jest bardzo sucha... do tej pory stosowalem krem nivea, ale w pudelko jest go zbyt malo. Pudelko starczylo mi na pare dni, bo musze smarowac cale cialo... Dotego ten krem troche kosztuja jak na swoja wielkosc. Prosze o pomoc
Szacuny
11
Napisanych postów
442
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9080
Kup sobie jakiś balsam do ciała, nie wiem po ile chodzą ale sa wydajne tak 500 ml starczy ci na długo a nie zapłacisz wiecej niz 20 zł. No chyba że masz wymagającą cere i potrzebujesz jakiś wypasionych kremów z bajermi, jeśli tak to mozesz utopic tam i ze 100 zł . Ale wydaje mi sie że zwykła oliwka(ok.6-7zł) dla dzieć też pomorze, używaj po kąpieli.
Pozdro.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
prawda tez jest taka ze jak bedziesz skóre nawilzał po kazdym myciu i nie myl jej byle czym to nawet niedrogi balsam Ci pomoze, po prostu idź do drogerii gdzie maja duzy wybór i wybierzesz cos co jest na twoja kieszen. Smaruj sie tylko regularnie, po kazdym myciu i kup mydło dove, ja nie myje sie niczym innym, jest naprawde dobre bo nie tylko dobrze myje to jeszcze nie wysusza.
p.s. a jak trzeba to smaruj sie dwa razy dziennie, rano i wieczorem, chociaz te partie najbardziej podatne na wysuszenie
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-02-08 13:43:10
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
3
Napisanych postów
280
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3517
Maniek: to kosztuje chyba drozej niz nivea crem a ma taka sam pojemnosc.
Wlasnie sie zastanawialm nad kupnem jakiegos balsamu 500ml z avonu. Moze cos na allegro znajde.
Oska: chyba wyprobuje te mydlo. A powiedz mi czy sa jakies rodzaje tych mydel, a jezeli sa to jakie najlepiej wybrac?
Szacuny
13
Napisanych postów
3231
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18623
za***iste jest mleczko Garniere'a,do bardzo suchej skóry, z formułą kanadyjską
zawiera wyciąg z klonu,łagodzi podrażnienia i jest "opatrunkiem" na suchą i popękaną skórę
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
ja to sobie dopiero tymi balsamami z Avonu doprawiłam skóre! przez tydzien nie mogłam z nia dojść do siebie, a niby byly extra nawilzajace... jasne..... chyba ze sie cos zmienilo do tej pory. Ta firme to tylko toleruje jesli chodzi o makijaz, ale oczywiscie tobie moze sluzyc bo ja wyrocznia nie jestem jakiekolwiek kup to mydło, byle nie było to z drobinkami (taki peeling) normalne mydło dove, dla mnie one wszystkie sa dobre
jesli masz faktycznie taka sucha skóre to lepiej tez brac prysznice nic dlugie kąpiele ktore wysuszaja skóre (do kąpieli najlepiej wlewac jakies olejki) kiedys miałam taki z apteki ale zabij mnie nie pamietam jak to sie nazywało
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-02-08 19:50:46
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."