Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
15962
Mam pytanie do osob ktore biaora teraz badz braly niedawno Storma ta nowa formule....jak teraz wychodzi jesli chodzi o dzialanie???zkiepscil sie tak jak shock?
Szacuny
294
Napisanych postów
17217
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
86319
Storma brałem, jest w miarę ok. Ale niech Cię bozia broni przed braniem tego jak piszą w Polskiej instrukcji. Miarka przed i ew. po treningu. W beztreningowe jakaś inna kretka na czczo (taniej) albo miarka Storma.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Szacuny
294
Napisanych postów
17217
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
86319
Jestem non stop w swoim dziale Brać tak jak piszą na oryginale, czyli 30 min przed treningiem i ew. po.
W dni nietreningowe jedz rano na czczo jakąś inną kretkę (4-5 gr) albo Storma jak masz kasę.
Z tańszą kretką wyjdzie Ci po prostu na dłużej.
Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
15962
tylko ze przed chciaalem sprobowac z czyms typu no....nie oplaca sie ? nie bawilem sie jeszcze w staki wiec a trenuje dlugo wiec chcialbym znac opinie czlowieka ktory troche w zyciu przezucil i zjadl...
Szacuny
294
Napisanych postów
17217
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
86319
No to kup. Do tego zwykłe mono i będzie gitara.
Możesz zapodać codziennie rano na czczo mono, a przed i po treningu miarkę Storma i masz już dobrze Storm daje radę na początek, później pobawisz się w coś lepszego (Np. NOX PUMP Doriana).
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1319
Zakladajac, ze trening jest srednio 3 razy w tygodniu to biorac 2 porcje w DT i jedna w DN to wychodzi spokojnie na 8tyg. cykl przy duzej puszce Storma,a to juz calkiem porzadnie. Z jakims boosterem NO jak najbardziej, tylko wtedy bierzesz go 30min przed treningiem zamiast Storma.
Zmieniony przez - horde w dniu 2008-06-30 15:04:25