Szacuny
11101
Napisanych postów
51187
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
mialem okazje poznac dzis jednego z komandosow.
Z tego co mi wiadomo facet dostal sie do tej elitarnej jednostki GROM-u. Przedstawil sie jako Pawel......
oczywiscie spreparowane bylo nazwisko i imie.
trenowal wczesniej bjj co mnie zaciekawilo stwierdzil , ze wlasnie w Polsce wprowadzili do nauki ten system.
Pawel wypowiedz sie na ten temat.
Szacuny
11101
Napisanych postów
51187
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
brusie li (nie obrazajac prawdziwego Bruca Lee)- w gebie to mocny moze i jestes, a watpie zebys wprowadzal w zycie te wszystkie bajki o ktorych piszesz. Z tego co przeanalizowalem na podstawie wszystkich twoich wypowiedzi wynika ze jestes zakompleksionym leszczem.
Szacuny
5
Napisanych postów
7936
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45419
Bruce ale cie gosc skwitowal ))
Wszyscy slyszymy tu tylko opowiesci ja wierze ludziom ale nie we wszytsko.
Bruce tam lubie ale wkurzal mnie jak mnie wyzywal tylko daltego ze mialem inne zdanie.
Na szczescie tu na forum staram sie byc spokojny tak samo jak na czatach bo i tak*****a moge zrobic temu co mnie wyzywa.
z gówna powstałeś i gównem sie staniesz( jak mnie zaatakujesz:)
Szacuny
11101
Napisanych postów
51187
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bruce - wiesz czemu napisalem to co napisalem? DLatego ze troche juz tu siedze i zauwazylem ze przechodzisz dziwna metamorfoze. Na poczatku wszystkich o wszystko wypytywales, wyrazales sie w samych superlatywach o taekwon-do i np. Kickboxingu. Ale stwierdziles ze taka postawa tutaj autorytetu w sobie nie wyrobisz wiec stales sie slugusem i pieskiem Boruty, bo wiesz ze on jest tutaj swoistym autorytetem. Zaczales wypisywac ze TKD jest do bani, a bjj cacy, chociaz pewnie nigdy w zyciu bjj na oczy nie widziales. Oczywiscie zmiana pogladow co do sztuk walki nie stanowi o tym ze zaczalem uwazac cie za najwiekszego i******a forum, bo przeciez kazdy ma prawo najpierw podlizywac sie wszystkim uzytkownikom, a pozniej tylko jednemu. Generalnie chodzi mi o to ze poziom twoich wypowiedzi jest rownoznaczny z poziomem zwyklego ciecia blokowego. Najezdzasz na wszystkich ktorzy wydaja ci sie miec mniejsza wiedze o MA, a robisz to uzywajac samych bluzgow (ktore czesto piszesz nieortograficznie). Chociaz twoja wiedza jest znikoma. A jesli nie znasz sie na rzeczy szczeniaku, to zamknij pysk i ucz sie. (mam nadzieje ze twoj poziom intelektualny pozwoli zrozumiem chociaz ostatnie zdanie). Pozdrawiam wszystkich oprocz brusa li (nie obrazajac pierwowzoru).
Szacuny
11101
Napisanych postów
51187
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bruce na poczatku byl jedna z trzech osob ostro broniacych taekwondo. Z tych trzech jest jedyna osoba majaca dosc honoru by przyznac ze sie mylil. Z pozostalych dwoch jedna co prawda przyznala ze wziela sie za boks, ale unika jasnego okreslenia sie, a druga przycichla.
Jesli ktos sledzi na biezaco dyskusje w roznych weatkach to zauwazy ze Bruce dalej ostro ze mna wojuje w kilku kwestiach.
Zgadzam sie ze jego jezyk jest karygoeny, Ale na pewno nie jest ani moim, ani niczyim sligusem czy pieskiem.
Mianem psa, nie pieska, predzej bym okreslil pewna osobe ktora nagminnie napadala innych chowajac sie za plecami innych instruktorow.