Witam planuje cykl skladajacy sie XPanda 2 puchy i do tego spalacze karnityna i Thermo Speed Extreme otoz moje pytanie dotyczy jak rozlozyc spalacze dodam ze jeszcze nigdy zadnego nie dawkowalem chodzi mi o to by ulozyc tak aby starczylo na 60 dni cyklu
Mam TSE 120 capsow
L-Karnityne 120 capsow (1 caps 600mg)
Moje pytanie jest takie czy zaczac najpierw od karnityny i potem dopiero wejsc na TSE czy brac to razem ??? Jak polecacie
Prosze zeby mi ktos cos zaproponowal dokladne dawkowanie i pory w jakich mam przyjmowac karnityne i TSE
Ja myslalem zeby najpierw np. 30 dni jechac na samej karnitynie a potem kolejne 30 dni TSE co o tym myslicie ??
Mam TSE 120 capsow
L-Karnityne 120 capsow (1 caps 600mg)
Moje pytanie jest takie czy zaczac najpierw od karnityny i potem dopiero wejsc na TSE czy brac to razem ??? Jak polecacie
Prosze zeby mi ktos cos zaproponowal dokladne dawkowanie i pory w jakich mam przyjmowac karnityne i TSE
Ja myslalem zeby najpierw np. 30 dni jechac na samej karnitynie a potem kolejne 30 dni TSE co o tym myslicie ??
Nie przejmuje się już detalami bo one i tak nic nie znacza Debiuty ? może kiedyś