...
Napisał(a)
jak w pewnej piosence śpiewaja: nie musze dbać o wacka ale o moja dusze... a co z tego wynika nie wazne czy stoi liczy sie progres...
...
Napisał(a)
hehe dzieki juz wiem ocb ;) A ten trojkat to wygral wszystko xd Dobra trzeba bd jutro dac rade xd ;) Ogien jej zrobie i jazda... pokaze jej moc tescia! ;D hah ;)
...
Napisał(a)
spróbuj pregnyl użyc powinien pomóc ew. tribulus bierz nie wiem czy pomaga ale zawsze cos przynajmniej psychicznie bedziesz myslał ze cos bierzesz i bedzie okej :)
...
Napisał(a)
jaki pregnyl stary,,,, jw sprawa psychiki ! sam nie dawno zakladalem putaj post podobny do twojego,, jaki to nie jestem zblokowany ,, okazalo sie ze wszytsko siedzi w glowie i teraz jest lepiej niz przed cyklem , nie mysl o tym czy stanie czy nie tylko ciesz sie chwila a bedzie ok, ewentualnie butelka wina tez pomoze:P
...
Napisał(a)
po winie to napewno mu stanie heh:) to chociasz tribusterol niech kupi to psychicznie bedzie myslał ze juz okej i bedzie luz
...
Napisał(a)
Koorwa jakie rady tu leca,tribulusa ma kupic jak mixa chlopak wbija
Psycha płata ci figle,nie stresuj sie tylko dzialaj

1
...
Napisał(a)
Dzisiaj zobaczymy czy cos wywojuje ;D ;) Dzieki za wsparcie.. odrazu lzej jak wiem, ze to psycha a nie koksy! ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!