...
Napisał(a)
Witam. Mam ogromny problem... Jestem na drugim cyklu w zyciu.. Pierwszy to bylo 100tabletek mety, drugi na ktorym teraz jestem to mialo byc 15ml testosterone blendo 250 + 150mety 10mg lecz musze cykl zakonczyc teraz po 7ml... Powod.... Spadek Libido... Gdy chce kochac sie ze swoja kobieta wszystko jest wporzadku lecz gdy ja rozbieram wtedy moj członek odmawia posluszenstwa... Co mam robic...? Czy jak wezme teraz odblok clomid to wszystko bedzie dobrze? Prosze o rade bo psychicznie nie wytrzymuje tego wszystkiego...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dzisiaj zobaczymy czy cos wywojuje ;D ;) Dzieki za wsparcie.. odrazu lzej jak wiem, ze to psycha a nie koksy! ;)
...
Napisał(a)
ile masz lat?
ja tak miałem w wieku 14 lat
to sprawa psychiki
ja tak miałem w wieku 14 lat

to sprawa psychiki
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
19lat... rocznikowo 20... W jakim sensie mam popracowac nad psychika... Jak?
...
Napisał(a)
To nie jest wina tego tescia? Dalej moge walic cykl...? Bo to jest tragiczne gdy mam ochote a nie moge... Mam super laske... Podnieca mnie bardzo.... Rozpalam ja i wtedy koniec zabawy ;/ -.-
...
Napisał(a)
która to Twoja dziewczyna?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
nie mysl o tym i sie nie stresuj
partnerka tez niech pracuje
intensywnie
)))

partnerka tez niech pracuje

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
Nie chce tutaj udzielac rad, poniewaz Wy tu macie wieloletni staz i znacie sie w temacie, ale na mecie i tesciu wcale nie musi pujsc w gore wrecz odwrotnie i moim zdaniem nie jest tu psychika ja na mecie i enanie mialem katastrofe pala zamiast stac miekla.
...
Napisał(a)
No ja wlasnie wczesniej lepiej sie spisywalem jak chodzi o to... A teraz lipa... i dlatego myslalem, ze to wina tego cyklu... Moze jakas sensowna rade ktos mi poda? :(
...
Napisał(a)
a współżyłeś w ogóle z jakąś laską przed saa ?
jeśli nie to temat rozwiązany, psycha gościu... za późno sie zabrałeś za te klocki i teraz bedziesz płakał
jeśli nie to temat rozwiązany, psycha gościu... za późno sie zabrałeś za te klocki i teraz bedziesz płakał

...
Napisał(a)
spokojnie robilem to wczesniej i bylo dobrze... Teraz gdy z nowa dziewczyna jestem i nie uprawialem seksu przez 2 miechy to nie moge cos ;/ Jak uwazacie, ze to psycha to jak mam to przezwyciezyc?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!