Bo u mnie 1min 1zł . lepsze natomiast takie mocniejsze 1,20zł ja chodze na to za 1zł i dopiero po 4 razach po 10min widac opalenie.A jak jest u was ? czy chodze na złe solarium ?
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie odnosnie solarium zaczołem własnie chodzic byłem juz 2 razy po 10min mam sniada karnacje.I teraz pytanie ile u was kosztują solaria ?
Bo u mnie 1min 1zł . lepsze natomiast takie mocniejsze 1,20zł ja chodze na to za 1zł i dopiero po 4 razach po 10min widac opalenie.A jak jest u was ? czy chodze na złe solarium ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jedno i drugie, chociaż nie jestem zwolennikiem robienia z siebie "białego murzyna" (sorki za niepoprawne polit. określśenie- afroamerykanina być winno
) w zimie bo dziwnie to wygląda. Lekki brąz utrzymuję przez jesień i zimę-a i wiosnę a latem dopiekam się na plazy w kołobrzegu
i to własnie lubię najbardziej.

...
Napisał(a)
U mnie ceny takie same,a z opalaniem to jeszcze nie wiem, nigdy nie bylem
W sobote wybieram sie pierwszy raz 

PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER
...
Napisał(a)
u mnie na solarium na lepszym jest po 1.20 super turbo zwykle natomiast 1.10
na innym troszke dalej jest 40gr/min do pasa super za 90gr/min a zwykle 80gr/min...
ogólnie po 2 razach na tym drozyszm sa dosc ladne efekty...wydaje mi sie ze na twoim solarium moga byc slabsze lampy.moze dawno nie byly wymieniane...ale jezeli wymienia to nie chodz na zbyt wiele minut bo wtedy szybciej sie opalasz...i mozesz byc spieczony
na innym troszke dalej jest 40gr/min do pasa super za 90gr/min a zwykle 80gr/min...
ogólnie po 2 razach na tym drozyszm sa dosc ladne efekty...wydaje mi sie ze na twoim solarium moga byc slabsze lampy.moze dawno nie byly wymieniane...ale jezeli wymienia to nie chodz na zbyt wiele minut bo wtedy szybciej sie opalasz...i mozesz byc spieczony
...
Napisał(a)
tu macie dosc tanie te solarki, u mnie takie zwykle kosztuja 1zl , 1.10zl lub 1.20 za minute, troche mocniejsze 1.30 a turbo 1.50 ale tam to ciezko wytrzymac
Lepiej jest chodzi czesciej na slabsze solarium i nie lezec za dlugo, niz chodzic zadziej i opalac sie np 15 minut.
Zmieniony przez - blueeyes w dniu 2007-03-29 15:59:36

Lepiej jest chodzi czesciej na slabsze solarium i nie lezec za dlugo, niz chodzic zadziej i opalac sie np 15 minut.
Zmieniony przez - blueeyes w dniu 2007-03-29 15:59:36
i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
u mnie to i nawet turbo za 80 groszy mozna znalezc ale sa tam starsze łozka<chyba jedne z pierwszych>nie ma zwikszania badz zmniejszania opalaczy na ciallo lub twarz ...nie ma dobrego nawiewu ale jak ktos sie uprze to pojdzie.. ja bylam raz i nie podobalo mi sie gdyz łozko male za goraco itd itp 

...
Napisał(a)
o kurcze to bardzo tanio
ale stare lampy sa do dupy a bez dobrego nawiewu to mozna oglupiec:P ja bylam kiedys na turbo na 8 min i tak mi sie nie chcialo tam stac
strasznie goraco bylo , a pozatym to jest stojaca kabina i bardzo sie nudzilam
tutaj w kielcach to jest strasznie duzo tych solariow, co krok to otwieraja nowe , dlatego takie rozne ceny. Pozatym tez sa czasami jakies promocje. Tam gdzie ja chodze to w weekend te lozka co sa normalnie za 1.10 kosztuja 95gr za minutke i to mi odpowiada

tutaj w kielcach to jest strasznie duzo tych solariow, co krok to otwieraja nowe , dlatego takie rozne ceny. Pozatym tez sa czasami jakies promocje. Tam gdzie ja chodze to w weekend te lozka co sa normalnie za 1.10 kosztuja 95gr za minutke i to mi odpowiada

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
yes gdzie sie nie pojdzie to slolaria na okolo mojedo domku sa 4 ...tylko a jak by wyjsc ze 100 metrow dalej to jest ogrom w centrum..ale w tych nowszsych ceny tez powyzej złotowki gdzies sie utrzymuja...
jest tez jedno takie exstra jeszcze tamnie bylam ale tam to minuta chyba z 2 zl bd kosztowala
tak mi sie cos wydaje
ja nie bylam na stojacej bo wydaje mi sie ze jestem za leniwa zeby stac
po co jak mozna lezec słuchac muzyki i sie relaksowac
jest tez jedno takie exstra jeszcze tamnie bylam ale tam to minuta chyba z 2 zl bd kosztowala

...
Napisał(a)
no ja tez zawsze chodze na lezace , bo lubie sie legnac sluchac muzyczki i wkrecac sobie ze to slonce swieci i takie tam
wtedy jakos tak wyszlo ze na te lezace trzeba bylo dlugo czekac a ja nie mialam czasu

wtedy jakos tak wyszlo ze na te lezace trzeba bylo dlugo czekac a ja nie mialam czasu

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
aha
...
taaaka ja tez sobie woybrazam ze jest lato a ja leze nad morzem i slucham szumu fal
gorzej jak wychodze i wbijam sie w zaspe sniegu tuz przezd dzwiami solarium

taaaka ja tez sobie woybrazam ze jest lato a ja leze nad morzem i slucham szumu fal

...
Napisał(a)
noo albo gdy mija ilestam minut to to slonce gasnie, a zamiast muzyki dziekują za skorzystanie z solarium i zapraszaja ponownie 

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)

nie nadązam w odpisywaniu Blue

Polecane artykuły