Mam problem a mianowicie często mam skurcze w lydkach np. na treningu,w nocy.Znacie moze coś na to? Słyszalem ze potas pomaga podobno.
...
Napisał(a)
WItam
Mam problem a mianowicie często mam skurcze w lydkach np. na treningu,w nocy.Znacie moze coś na to? Słyszalem ze potas pomaga podobno.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dokłądnie kup sobie Aspargin i łykaj przez kilka dni co najmniej 6 tabletek, a potem możesz zejść na 4.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
też mam .. magnez ,potas , uzupełnianie płynów
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
ja tez miewam w tych porach...
magnezu biore pod dostatkiem (fasola, kasza) i mg z vit.B6 a i tak mam skurcze.w inne składniki tez zaopatruje org. spoko
magnezu biore pod dostatkiem (fasola, kasza) i mg z vit.B6 a i tak mam skurcze.w inne składniki tez zaopatruje org. spoko
...
Napisał(a)
miałem tez skurcze zjadłem cale opakowanie magnezu i przestalo
...
Napisał(a)
fakt magnez mi też pomogł do tego po teningu przed snem proponuje kąpiel w gorącej wodzie ... to swietnie rozluźnia mięśnie
...
Napisał(a)
ja miałem problemy z łydkami podczas wieczornych treningów w zimie ,oraz czasem na meczach jak juz byłem wyczerpany,pomogło mi proste cwiczenie na łydki,sztanga na barki za głowe i wspięcia na palcach na podkładce,4x w tyg 2xmax serie
Dla mnie RonaldoR9 jest najlepszym piłkarzem wszechczasów,,na zawsze pozostanie w moim sercu.
...
Napisał(a)
W nocy też mi się to zdaża,ale teraz już rzadziej - naszczęście!Mimo wszystko magnez bede łykać.Dzięki.
...
Napisał(a)
W nocy często miewałam coś takiego - okropny ból!Teraz już rzadziej mi się to zdarza,ufff.Mimo wszystko magnes bede łykać:).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat