Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
362 dni
Przeczytanych tematów
7
Pytanie mam do starych wyjadaczy, gdyz silka wiadomo, chcesz sie wyrzezbic aby zaruchac. Czy zauwazacie roznice miedzy okresem z przed silowni a po tym jak sie juz wyrzezbiliscie? Czy laseczki na was leca? Jest jakas zauwazalna roznica w byciu atrakcyjnym?
Glownie chodzi mi o laseczki, ktore kiedys uwazaliscie za "z poza waszej ligi" ale wyslucham takze historii o takich zwyklych niedzielnych julkach.
Ogolnie chodzi mi o to czy wasze zycie seksualne uleglo poprawie? Zdobyliscie koiete marzen, albo kilka, kilkanascie takich marzen? A moze stwierdziliscie ze jest tak dobrze, ze w ogole nie musicie sie ustatkowywac, bo kazda na was leci i mozecie co sobote wybierac sobie inna.
Zmieniony przez - Skorpo w dniu 10/13/2023 11:41:34 AM
Szacuny
14766
Napisanych postów
53380
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
401641
Powiem więcej, pisząc takie bzdury jedyne co może na Ciebie polecieć to Karyna dla której będzie liczyć się obwód Twojego portfela, a nie bicepsa. Przy tym możesz wyglądać jak gnom, jak kupisz jej torebkę guczi w Turcji to Ci oskalpuje indianina. Tylko tak po prawdzie niczym się to nie różni od wizyty w burdelu...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34112
Napisanych postów
24054
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
280018
SIę uśmiałem przy porannej kawie :) teraz już się nie dziwie skad niera takie opinie ze na siłownie to głównie pustaki chodza , w życiu by mi nawet do głowy nie przyszło że w takich kategoriach rozpatrywać kwestie ruchania :) idz na siłke i popracuj kilka lat nad ciałem to zobaczysz jaką cene musisz zapłacic :)