myślałem tak nad 15 / 20 ampułek , prosze o rade ...
...
Napisał(a)
Witam ,chce wam zadać pytanka , zaczełem cykl Propianem 5% , narazie mam tylko 10 strzałow , wiem ze to niestarczy do koca cyklu , chce dokupić jeszcze więcej , i mam pytanko wsumie ile sie bierze na cykl tego właśnie Propianu 5 %
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
bardzo słusznie - życze wytrwałości - pozdrówka
www.syn.dzika.geny.wieloryba.nogi.hipopotana.zjechane.pl
MAM JEDNĄ ******LONĄ SCHIZOFREMIE ZABURZENIA EMOCJONALNE PROSZE PÓŚĆ TO NA ANTENIE...POWIEM CI ŻE TO FAKT POWIESZ MI ŻE TO OBCIACH??? ******LE CIĘ!!!!!
MAM JEDNĄ ******LONĄ SCHIZOFREMIE ZABURZENIA EMOCJONALNE PROSZE PÓŚĆ TO NA ANTENIE...POWIEM CI ŻE TO FAKT POWIESZ MI ŻE TO OBCIACH??? ******LE CIĘ!!!!!
...
Napisał(a)
witam - myśe ze nikt Ci nie odpowie - bo nie masz profilu uzupełnionego - pozatym musisz napsiac ile cwiczysz - jak - jaka dieta - i czy to twój 1-wszy czy kolejny cykl -jezeli kolejny to jakie były poprzednie - napisz to to postaram Ci sie pomóc - i ci chcesz osoągnąc na tym cyklu !
...
Napisał(a)
aha , ok , napisze coś o sobie , jest to mój pierwszy cykl , chce uzyskac co nieco rzezby , cwicze krótko z pół roku , mam troszcze tłuszyku .. :)
...
Napisał(a)
zdecydowanie za maly staz treningowy jak na koks...radze ci jeszcze poczekac i nie brac narazie bo mozesz spalic ten swoj tluszaczyk w naturalny sposob...i zlapac rzezbe radze odwiedzic dzial odzywianie i trening...tam napewno znajdziesz zdrowy i skuteczny sposob na osiagniecie tego co zamierzasz...
"życie jest zbyt krótkie aby być malym"
tekst jednego z forum:'Ponadto byłem dość chudy dlatego jadłem codziennie 2 łyżki mleka w proszku.'
tekst jednego z forum:'Ponadto byłem dość chudy dlatego jadłem codziennie 2 łyżki mleka w proszku.'

...
Napisał(a)
no już jestem na tym cyklu ... , tam odzywianie swoja drogą :) , ale powiedz mi ile sie tego bierze
, odpowiedzieć można , co nie ? :)

...
Napisał(a)
Jak na 6 miesięcy treningu to polecam 0,00mg na 2-3 dni. Nie żartuję.
Pozdrawiam
Darth Gochan
Kuba rozpruwacz działu doping
Cichy i dyskretny seryjny zabójca działu MMA
Pozdrawiam
Darth Gochan

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
napisz jak to bierzesz
...
Napisał(a)
No biore zastrzyk raz na 3 dni , ale jaką ilość ich mam zabrać , narazie jestem na 5 , mam ich 10 , i niewiem jaką ilość dokupić ? , czy może 10 starczy ? , z góry thx za odpowiedz
...
Napisał(a)
więc tak - po pierwsze uważam ze za wczesnie zacząłes brac - nie to ze chce cie wychowac - bo to twoje zdrowie - mówie tylko z punktu poźniejszych przyrostów - jeżeli po tak krótkim okresie treningowym - bez wiedzy o diecie - bez suplementów zaczynasz brac juz kox - to pomysl co bedziesz musiał brac za rok zeby rosnąć - pozatym pocwicz z 2 lata - potem zacznij od deki ! ja cwicze ponad 3 lata - i moim zdaniem ten teść co masz to g**** - miłaem to przed wakacjami w tym roku - 20 strzałów - do tego 20 siłabolinu - i chyba tego tescia to miałem pod***e -albo jakis termnięty -wogóle zraziłem sie do środków z ZSRR - więc mogłes lepiej kupic propionicum polskie - teraz sedno sprawy - uważam ze lepiej by ci poszło po kreatynce (250 gr) + jakis geiner - i mówie ci powaznie - bo masz mały staz i organizm lepiej by zareagował - poprostu chcesz brac kox - ale musisz sobie uswiadomic ze nawet biorąc kox musisz dostarczyc jakis budulec do mięsni- bo bez tego - nalejejsz sie wodą -potem woda spadnie i tyle - ja bym na twoim miejscu - wziął do konca te 10 tescia - i nic juz nie dokupował - jezeli nie masz kasy - to nie kupuj clomidu - organizm jakos to przezyje - ale musisz przynajmniej z rok odpocząc od koxu - kup sobie teraz kreatyne - i wez odrazu - zanim skonczysz tescia juz zacznij !!- mówie to z własnego doswiadczenia - ja wziołem po niecałym roku 60 metki polskiej -poszło fajnie ok 6 kg - juz po spadku - ale uwazam ze gdybym poczekał to lepiej bym na tym wyszedł - dlatego ci to pisze ! popróbuj z odżywkami !!- kiedy wziołem 1 raz w zyciu kreatyne -poszło mi 3 cm w łapie (250 gr z sciteca) i 5 kg na masie - po mecie (te 60 tabl) poszło mi podobnie - więc radze ci - poczekaj z koxem - zrobisz jak zechcesz- pozdrawiam
...
Napisał(a)
OK, tylko propionat nie zatrzymuje wody.
Pozdrawiam
Darth Gochan
Pozdrawiam
Darth Gochan

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
mysle ze w jakims stopniu zatrzymuje - ale masz racje - chodziło mi ogólnie ze koksy typu teść oma itp zatrzymują- dzięki za poprawke
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!