...
Napisał(a)
Mam 18 lat, cwicze prawie dwa lata, waze okolo 82 kg. Ostatnio bardzo oblalem sie tluszczem i chcialem go jakos spalic, efedryna raczej odpada, myslalem o clenie ale ostatnio przeczytalem duzo dobrych opini na temat salbutamolu. Wiem ze mozna go kupic za grosze w aptece, ale jest chyba na recepte. Czy jest jakas szansa ze dostane go bez recepty, czy bede musial isc do lekaza i wciskac mu jakies bajery. Mozecie mi powiedziec skad wy go bierzecie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na BP jest taniej i jeszcze punkty na kartę zbieram.. a jak kupie płyn do spryskiwaczy to dorzucją go gratis...
A serio to ciężko coś sciemniać u lekarza, dlatego najlepiej nie ściemniać, tylko powiedzieć wprost
A serio to ciężko coś sciemniać u lekarza, dlatego najlepiej nie ściemniać, tylko powiedzieć wprost

członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
nadworcu robisz podjazd i mowisz pani kochana przyjechalem do ciotki, lekow nie zabralem, daj pani sally bo sie udusze! 8 listkow prosze! 

...
Napisał(a)
szoho to brzmi jak reklama
co na to rególamin
a tak przy okazji siem zapytam ? czy trafiły sie komus jakies wy***ki od tych dwóch Panów

...
Napisał(a)
mrowa
być moze ale ja nic nie mam z tego ze napisałem od kogo więc to moze być jedynie trakowane jako odnośnik ...
nie słyszałem ..

nie słyszałem ..
Polecane artykuły