Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
270
Oszczedzalo sie i oszczedzalo i tak doszlo sie do kwoty 1600 pln ;) sezon sie zaczyna a moze juz nawet sie zaczoł :P i chcialbym kupic rower do 1600 zł jak kazdy sie domysle :)
Rower bedzie uzywany w 70 % w miescie , w 30% lasy , polne drogi itd.
moja Waga okolo 90 kg i dziennie przejezdzam okolo 60-100 km ( w zależnosci od checi i pogody )
Jak narazie jestem najbardziej nastawiony na Kellys'a Quartza lecz czekam na wasze propozycje moze dzieki wam znajde cos lepszego ;).
A tak wogule mieszkam w Warszawie
Szacuny
8
Napisanych postów
1495
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17155
Nie prościej pójść do sklepu, albo poszukać w katalogu, lub internecie ?
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
270
prosciej ale... nie chce kupowac byle jakeigo roweru... jak juz 1600 zl to juz cos konkretnego... widzialem kilka trekow i Giantow ale byly marne według mnie wiec zwrocilem sie na forum o pomoc ym bardziej ze nie jestem az tak obeznany w tych sprawach jak wy...
Szacuny
8
Napisanych postów
1495
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17155
Spoko, ale rowery w tej cenie różnią się kolorem Ja na Twoim miejscu bym się zastanowił nad rowerem bez jakichkolwiek bajerów typu: oba amortyzatory, czy hamulce tarczowe ponieważ w rowerze za takie pieniądze nie będą one dobrej jakości, skupiłbym się na firmowym hardtailu z amortyzatorem z przodu.
Są historie cichej dobroci i przyjaźni. Tworzą je mali zwyczajni ludzie.
Cisza jest urodzajnym ogrodem, płodną ziemią, na której rodzi się przeogromne słowo.
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
270
a Jezeli chodi o " rowery w tych cenach różnia sie kolorem :D " to mylisz sie :) trek w takiej samej cenie (nie pamietam jaki to byl model) rozni sie znaczno gorszy amortyzator zamiast kasety wolnobiem itd ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1704
Kelly's Quartz to bardzo dobry wybór, Kelly's to firma która nie dawno weszła na polski rynek i pragnąc zdobyć klientów proponuje z reguły rowery na lepszym osprzęcie od konkurencji w tych samych cenach.
Warto zastanowić sie także nad Wheeler 1900ZX, który zbiera bardzo pozytywne opinie wsród użytkowników.
A może dołożyć trochę kasy i kupić Merride Matts sport 300 i mieć rower bardziej profesjonalny na dużo lepszej ramie.
Szacuny
0
Napisanych postów
282
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15166
skoro piszesz 70% bedziesz jezdzil po miescie to nie męcz sie na MTB, ja kupilem na jesieni crossa: http://www.velo.com.pl/www_rowery2004/22_stratos2004.htm - ten jest z 2004 i na wyprzedazy kosztuje 1400zl, jestem z niego bardzo zadowolony waga nieco ponad 12kg, kola 28cali ,40-45km/h bez wiekszego wysilku, osprzet nie najgorszy, ten sam rowerek tylko z kolekcji 2005 jest juz 250zł drozszy a dorzucili tylko amortyzator rst 40mm... ja byl bym za crossem :] bay