Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
dosrodkowania
biega caly mecz od swojej bramki do bramki rywala i ma wrzucic piłe na pole karne
biega caly mecz od swojej bramki do bramki rywala i ma wrzucic piłe na pole karne
1
...
Napisał(a)

1
Doradca w dziale ,,Piłka nożna''
Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica http://www.ISS-sport.pl
...
Napisał(a)
skrzydłowi pomocnicy odrywają ważna role w drużynie (zresztą tak jak każda pozycja) ma on za zadanie rozciągnąć gre jak najbaradziej przez co druzyna moze przeprowadzić akcję, jest także jak sama nazwa wskazuje pomocnikiem nie tylko napastników ale i obrońców więc ma wiele pracy an boisku
1
SUNRISE WITH EKWADOR 2004
...
Napisał(a)
Prawi pomocnicy w moim przekonaniu powinni przede wszystkim grać do przodu, choć dzisiaj często prawy pomocnik gra niemal jak obrońca.
Dobry prawy pomocnik potrafi nadać pędu drużynie. Jeśli jest szybki i niezły technicznie to szarpie do przodu i skupiając obrońców na sobie robi miejsce napastnikom. Kiedyś grałem na prawej pomocy i byłem bardziej skrzydłowy niż boczny, dobrze wspominam prawą pomoc.
Pozdrawiam!
Dobry prawy pomocnik potrafi nadać pędu drużynie. Jeśli jest szybki i niezły technicznie to szarpie do przodu i skupiając obrońców na sobie robi miejsce napastnikom. Kiedyś grałem na prawej pomocy i byłem bardziej skrzydłowy niż boczny, dobrze wspominam prawą pomoc.
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Najlepszym prawym pomocnikiem w Polsce jest Krzynowek .... staraj sie grac tak jak on :D
Nie bój się zrobić dużego kroku, nie pokokasz przepaści dwoma małymi.
...
Napisał(a)
Własnie biore z niego przykład podoba mi sie jego gra duzo potrafi!!!!!
...
Napisał(a)
Musi się w cholere nabiegać
. Niech pamięta, że nie gra tylko na prawej stronie, tylko wszędzie.

...
Napisał(a)
Dokladnie tj.mowi Dudek.Jezeli bedzie zmienial sie pozycjami z innymi pomocnikami to moze napsuc wiele zamieszania w poczynaniach rywali.Oczywiscie zmiany pozycji to dopiero po spelnieniu podstawowych funkcji o ktorych wyzej wspominali koledzy.Bardzo wazna jest wspolpraca ze srodkowymi pomocnikami i z napastnikami.Mozna wtedy czesto zagrac tzw.klepke z zalozmy srodkowym pomocnikiem,ktory zagra do nas z klepki tak,aby umozliwic nam dokladne dosrodkowanie w pole karne.
Polecane artykuły