szybkiego efektu dolozylem koksu do pieca.Nie polecam jednak tej metody gdyz towar nie zostal wykorzystany w 100% ale na to
zlozyly sie jeszcze inne czynniki...
Cykl skladal sie z :
Boldka - British Dragon
Prolo - British Dragon
Prop - British Dragon
Wino - British Dispensary
Omka - Jelfa
Wygladal nastepujaco :
Termin od 12 marca
1-3 Omka 250 mg e5d
3-11 Prolo 250 mg e5d
1-11 Bold 300 mg e7d
11-13 Prop 100 mg e3d
13-15 Prop 50 mg e2d
11-12 Wino 30 mg ed
12-15 Wino 40 mg ed
PCT 3 tyg: 1 tydzien 100mg clom 2i3 tydz. 50 mg przez 3 tyg Tamox 20 mg ed
CEL: zdobycie masy miesniowej przy zmniejszeniu masy tluszczowej,dobra jakosc miesnia,sila
Dieta: Bez liczenia wszystkiego w okolicach 3g bialka i 3g wegli na kg masy ciala
Trening: Klata-bIC Barki-Tric Plecy-Kaptur w miedzyczasie brzuch i nogi.Przychodzac na silke 1-2 stale cwiczenia 3cie zawsze
cos innego niz bylo poprzednio
Nie jestem zawodowcem ani nie jest to moje narzedzie pracy wiec dla mnie miala to byc przyjemnosc a nie bieganie z planami po silowni i kuchni
Jak to wygladalo:
Zaczelo sie od omy na kicka razem z boldem (bold drogi wiec liczylem ze te 300mg cos pokreci) omka jak to omka zaczela
zalewac i robic zaj.e.biste pryszcze na czole od razu poszla motywacja i powiekszyly sie obwody.Po omie czas na prolo i tu
niespodzianka libido troszke wieksze niz na omie i poprawa cery.
Okolo 6-7 tyg zaczalem czuc bolda zaobserwowalem wilczy wrecz apetyt wstawalem w nocy zeby jesc nawet dwa razy, troszke
zaczely wychodzic zyly,lepsza pompa i jakby zapal.
Od tego momentu rowniutko szla sila i miecho,doszedlem do propa i tu znowu do przodu libido,ALE najwieksza sensacja bylo dla
mnie wino,doslownie po paru dniach zaczely bolec mnie sciegna,miesnie, mialem skurcze karku i nog.Czasem z rana krew z nosa
po wstaniu.Za to miesnie twardnialy nabieraly charakteru waga do przodu o sile nie wspominajac.Gdyby nie to ciagle zmeczenie
bylo by super.To tak w skrocie
O srodkach:
Bold - rozne opinie o firmie BD ja sie nie zawiodlem,jednak 300mg to malo dalbym teraz conajmniej 400
Prolo - dobre solidny tetosteron,bezbolesny
Prop - swietny sprzet naprawde dobrze trafilem jest roznica miedzy dlugim a krotkim estrem na korzysc krotkiego,czasem czuc
injekcje
Omka - dziala tak jak zawsze pompuje wode jak powodzianie z piwnicy,a z ryja ksiezyc lacznie z kraterami
Wino - Kozak cos jak Chuck ,Mac gywer i Dawid Haselhof w jednej tabletce ze slimakiem
Co zje.ba.lem:
Dieta i dieta i jeszcze raz dieta.Na poczatku okej ale potem mialem mnostwo nieplanowanych wydatkow i wstawalem w nocy a tam
w lodowie pusto albo resztki na ktore moj organizm nie zasluzyl po ciezkiej robocie.Szkoda mi tego i bardzo zaluje ale zycie
depcze wyobraznie i moge liczyc tylko na siebie wiec wykorzystalem 60-70 % tego co chcialy mi dac witaminy
Co bym zmienil:
odlozylbym wiecej kasy na zarcie a tak serio moze wczesniej dalbym propa ,wiecej bolda i do wina dolozyl deke bo stawy cienko skrzypialy
Wymiary tylko dwa:
waga przed 82 kg po 88 kg -przed troche kluchowato po kawal chopa
lapa przed 38 cm po 41 cm -jakas taka mietka byla teraz 41 cm miecha klasy A
Wrazenia:
Bezcenne a serio jestem zadowolony mimo problemow jakos to wyszlo nastepny bedzie dopiety jak trza
To osobista relacja nie licze na poklask i szczerze j.e.bie mnie co o tym myslicie,taka ot ciekawosta.Co do fotek sa jakie sa
bez czapialstwa prosze raz po pompkach raz prosto z kapieli roznie to wyszlo ale widac progres i o to chodzi!
W tym miejscu pozdrawiam mojego idola CHUDZINE,zdrowia chlopaki zycze

..to ZAKAZANY owoc DUMNIE krazy WCIAZ nad GLOWA i KUSI kazdy SAM sparzyc SIE musi...
Slaski STYL