Szacuny
2
Napisanych postów
354
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2465
Ludzie czy ty tego nie pojmujesz jeżeli chcesz dobrze zacząć i nie zrazić się do skakania na rowerze ten rower musisz mieć odpowiedni najważniejsza jest rama i jej geometria przeważnie (12,13)oraz aby rama miała odpowiedni kat druga sprawa jest korba i koła te części muszą być firmowe i wytrzymałe aby zagwarantowały tobie bezpieczeństwo. Części takie jak Kierownica mostek można kupić używane oraz inne typu pedały itp. wtedy myślę ze w kwocie 2600zł byś się zmieścił.
" pieniądz do drzwi nie puka a nie każda panna to j***na suka "
Szacuny
0
Napisanych postów
142
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5183
Skoki ze schodów -> jestes nowy, "bez techniki", złożysz gówniany rower, źle upadniesz i połamiesz siebie i rower.
DJvid: Ja zamknąłem mojego NS Suburbana 09 w kwocie 3100, więc nie powinno być problemów, za 3000 złoży się naprawdę konrketną maszynę do streetu.
Jeżeli chcesz rower do smigania po schodach, to sztywny widelec i stalowa rama. Ew. widelec o skoku 80mm MAX.
Szacuny
0
Napisanych postów
142
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5183
Dartmoor StreetFighter w zupełności ci wystarczy, sam zaczynałem na niej śmigać i wszystko było OK Kosztuje około 500zł. Złap używkę (o wiele ładniejsze malowanie w 2007r, powiedziałbym, ze zajabiste).
Zależy od korby, jak dorwiesz gdzieś korbę 3 częsciową, to suportu nie będziesz musiał już kupować. Spisz na kartce i daj tutaj do oceny. Odrazu mozesz zrezygnować z przedniego hamulca ;)