Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
206
To juz nawet nie jest zabawne. Jako AROOQ zalozylem posta, w ktorym dopytywalem sie o niejasnosci w kwestii nieterminowego odblokowania mojego oryginalnego konta - QOORA, a zamiast odpowiedzi dostalem bana na nastepne konto!! O co tu chodzi!!?? Przeciez z to jakas farsa!! Oczekuje rzetelnego wyjasnienia tej kwestii oraz kwestii odblokowania mojego konta - QOORA. Oczekuje komentarza osoby, ktora osobiscie podjela takie, a nie inne decyzje i czekam na wyjasnienie calej sprawy.
UWAGA: Komentarze innych modow nie sa tu potrzebne, wiec prosze nie robic smietnika z tego postu.
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
206
Zawodny, Panalbin: "Oczekuje komentarza osoby, ktora osobiscie podjela takie, a nie inne decyzje i czekam na wyjasnienie calej sprawy.
UWAGA: Komentarze innych modow nie sa tu potrzebne, wiec prosze nie robic smietnika z tego postu. "
Mam Wam to przeliterowac, czy z wlasnej woli wrocicie do przedszkola i zaczniecie sie uczyc czytac??
Banan, przyjmuje do wiadomosci Twoje chwilowe wytlumaczenie sprawy, ale Twojego tonu i decyzji nawet nie bede komentowal. Zreszta niewazne.
Jesli odblokujesz w weekend moje konto, to niech to bedzie oryginalne konto QOORA, natomiast milo by bylo, gdybys skasowal wowczas to konto, z ktorego obecnie pisze oraz drugie, czyli AROOQ. Nie potrzebuje tu 40 kont.
Szacuny
48
Napisanych postów
19680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
52823
nudny juz jestes. Na tym forum panuja inne prawa niz sie tobie wydaje. Tutaj rzadzi pyza.
Oczekuje komentarza osoby, ktora osobiscie podjela takie, a nie inne decyzje i czekam na wyjasnienie calej sprawy.
Przeczytaj podkreslone i to o sam napisales, zrob to 10x i dojdz do wnioskow
A kknta skasowac moze tlko Mateo chyba a on nie ma czasu na glupoty. Ale widzac twoje wypowiedzi wydaje mi sie ze jeszcze sie tobie te konta kiedys przydadza
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
Szacuny
6
Napisanych postów
1134
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
37037
Wow, to jakis cud! Nawet nie trzeba bylo sie upominac tym razem, a definicja weekendu moderatora pokrywala sie z moim rozumieniem tego terminu! Jestem w ciezkim szoku!!
Chociaz oczywiscie wciaz nie zgadzam sie z poprzednimi decyzjami Banana i uwazam je za wielce niesprawiedliwe, to za odblokowanie konta dziekuje.
Temat do zamkniecia. Oszczedzi nam to dalszych wpisow Zwodnego:)