The power of Paking!
...
Napisał(a)
Witamm :) Mam jedno pytanko do profesionalistow. Czy Ogolna kondycja ktorą pozyskujemy dzieki treningom biekowym itp. ma wielki wplyw na wykonywanie poszczególnych cwiczeń na siłowni ? Np. w wyciakaniu leżąc sie przydaje ? z góry dzieki za odpowiedz bo bardzo mnie to ciekawi.. :) pozdrawiamm :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
treningom biekowym
poćwicz też troche nad kondycją ortograficzną
kondycja to bardzo szerokie pojęcie, bo jeśli chodzi o kondycje biegową w sensie wytrzymałości, to raczej bezpośrednio wpływu na tzw maxy siłowe mieć nie będzie.
Jeśli natomiast chodzi ci o kondycje jako ogólnie o sprawność fizyczną to napewno będzie miało korzystny to wpływ na spisywanie się na siłowni.
poćwicz też troche nad kondycją ortograficzną

kondycja to bardzo szerokie pojęcie, bo jeśli chodzi o kondycje biegową w sensie wytrzymałości, to raczej bezpośrednio wpływu na tzw maxy siłowe mieć nie będzie.
Jeśli natomiast chodzi ci o kondycje jako ogólnie o sprawność fizyczną to napewno będzie miało korzystny to wpływ na spisywanie się na siłowni.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Nie czepiaj sie ortografi bo juz puźno bylo i sie pomylilem :)
w kazdym razie dzieki za odpowiedz... :)
w kazdym razie dzieki za odpowiedz... :)
The power of Paking!
...
Napisał(a)
Wtedy bylo puźno jak to pisalem... ""Wysłana - 30 listopad 2008 00:38"" dla mnie to jest puzno nie wiem jak dla was... 

The power of Paking!
Polecane artykuły