Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siemka mam 16 lat waże około 95 kg mam 186 cm wzrostu, jestem srednio sprawny i srednio wytrzymały. chciał bym sie za pisac na bjj lub cos w tym stylu dobry pomysł, może znacie cos leprzego??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czyli jak dobry pomysł to mnie pocieszyłeś. A mógł bys przyblizyc w wolnym czadsie jak mniejwiecej wyglądały by takie z 5 pierwszych zajec i czy jest to SW rzeczywiście dobra an moj wiek i budowe :D??
Szacuny
3
Napisanych postów
1460
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6141
cwiczenia sa rozne zaleznie od trenera jedni preferuja dluga rozgrzewke inni krotka i dlugie sparingi cwiczenia sa wziete z zapasow i judo do tego dochodza pewne specyficzne dla tej sztuki walki duzo uwagi poswieca sie na rozgrzanie i wzmocnienie karku i kregoslupa jesli ci to nie wystarczy to pytaj konkretniej bo jak trening wyglada trzeba zobaczyc na wlasne oczy a najlepiej przyjsc i odrazu cwiczyc
SFD FIGHT CLUB
Champion i BYKU17 Brotherhood of Martial Artists
Szacuny
9
Napisanych postów
4047
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20273
Nalepiej zrobisz jak pojdziesz i sam sie przekonasz. Nie musisz sie obawiac, ze przez brak dostatecznej sprawnosci nie wykonasz jakis cwiczen itp. Na razie mozesz je wykonywac tak jak potrafisz lub jezeli beda sprawialy Ci duza trudnosc poprostu ominiesz dane cwiczenie, a z czasem na pewno pojdzie Ci lepiej.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dobra wiec jak tak teraz pozostaje mi rozejzec sie za klubami i sekcjami tego w wawie i podowiadywać sie jakto tam jest, no i przedewszystkim zobaczyć. Wiec THx za pomoc jak y co bede jeszce pisal