Siemka. Obecnie zacząłem cwiczyć na rzeźbę po dośc długim cyklu masowym i urosło troche oponki. Mam pytanie czy jabłczan kreatyny pomoże mi sie wyrzeźbić? Nie chciałbym tracić za dużu wypracowanych mięsni. Zastanawiam sie także nad dawkowaniem bo zapewne rożni się od cyklu masowego.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jezeli urosla opona to musisz uzyc jakiego spalacza tluszczu a nie jablczan kreatyny,do tego dieta i aeroby. Reszte mozesz znalezc na forum bo juz wiele bylo o redukcji.
Skoro szalejesz z ciężarami to zrób ciału przysługę i karm je dobrze. :D
...
Napisał(a)
jabczan pomoze utrzymac mieso i polepszyc troche gestosc.
do tego dieta trening silowy i aero/HIIT
do tego dieta trening silowy i aero/HIIT
...
Napisał(a)
moim zdaniem spalacz tłuszczu nie jest za bardzo potrzebny. zaczne aeroby i bedzie ok. Czy jest szansa ze biorac jabłczan to przy rzeźbie zanotuje jakieś wzrosty umięsnienia:) a co myslicie o dawkowaniu krety na rzexbie??
...
Napisał(a)
zwiekszenie obwodow przy jednoczesnej utracie fatu to rzecz ciezka, aczkolwiek wykonywalna :)
...
Napisał(a)
heh :) Dasiu2 możesz dac jakieś rady jak to uczynić. Może masz jakieś linki. Rozumiem że podczas wykonywania trenigu aerobowego wraz z dietą o ujemnym bilanisie kalorycznym kreta uchroni mnie od utraty masy mięsniowej??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jade w lipcu do Grecji - suple..
Następny temat