Slyszalem, ze bokserzy wycinaja sobie specjalnie jakas chrzastke by podczas walk nie zlamali sobie nosa. Mam pytanie czy to prawda i na czym to polega? Czy to mozna bezproblemu wyciac u chirurga czy trzeba za takie cos placic? A moze sa inne sposoby? A moze sa specjalne ochraniacze na nos? Z gory dziekuje za odpowiedzi!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak sie składa że rozmawiałem na ten temat z lekarzem ostatnio ponieważ mam przestawioną chrząstke
To kosztuje jak najbardziej(zresztą co w dzisiejszych czasach nie kosztuje? )
A jak to jest wykonywane to pojęcia nie mam.

To kosztuje jak najbardziej(zresztą co w dzisiejszych czasach nie kosztuje? )
A jak to jest wykonywane to pojęcia nie mam.
...
Napisał(a)
ale czy to warto po wycienciu po jakims czasie nos "oklapnie" i bedzie wygladal jaz by ci ktos walcem po nim przejechal 

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
Ale pomysl ile zaoszczedzisz bolo gdy ktos ci nos skrzywi bo pozniej musisz isc do lekarza i on to nastawia a to najbardziej boli!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Specjalistyczne sklepy na śląsku...
Następny temat