http://www.sfd.pl/temat266261/ - Cyber Test - GASPARI NUTRITION
...
Napisał(a)
Ty rozpisales sobie tak jak by to byl clen 0,02mg(np.spiropent albo Blugarski) a nie 0,04mg co kurde chcesz sie przekrecic!!!!!!!!!!!??????!!!!!!!!
Jeśli Ci pomogłem to daj mi sog'a!!! Dzięki
Jeśli Ci pomogłem to daj mi sog'a!!! Dzięki
Born To Win
...
Napisał(a)
ELVIS dostajesz soga za czujnosc. Poza tym, zmien podpis, bo dostaniesz wolne od forum na tydzien
Dj.piotras, clen chinski jest 2x "mocniejszy", ilosc tabletek w Twoim cyklu podziel przez 2, wtedy bedzie OK.
Efekty cyklu to sprawa indywidualna, nikt rozsadnie nie odpowie Ci na Twoje pytanie.
Pozdro
Ted
--- Primum NON Nocere ---

Dj.piotras, clen chinski jest 2x "mocniejszy", ilosc tabletek w Twoim cyklu podziel przez 2, wtedy bedzie OK.
Efekty cyklu to sprawa indywidualna, nikt rozsadnie nie odpowie Ci na Twoje pytanie.
Pozdro
Ted
--- Primum NON Nocere ---
...
Napisał(a)
panowie macie po sogu - mam jeszcze jedno pytanko, mianowicie czy clen najlepiej brać przed czy po posiłku ?
Dzielność nie jest właściwością ciała, lecz duszy; stanowi o niej moc serca, a nie siła ramion i nóg.
Dzielność nie jest właściwością ciała, lecz duszy; stanowi o niej moc serca, a nie siła ramion i nóg.
...
Napisał(a)
Dawke sobie podziel na kilka razy dziennie.
"Żyj jak byś mial umrzeć jutro, planuj jak bys mial życ 100 lat"
"Żyj jak byś mial umrzeć jutro, planuj jak bys mial życ 100 lat"
Born To Win
...
Napisał(a)
pytanie do tri-bi sogersa - na***** mierzyc temperature wieczorem po wzieciu jednego tabsa RANO???
The NOTORIOUS B.I.G.
Fat Bustard w Dopingu.
kto jest sogersem ten jest
ogolnie mowie jak sie o powinno to robic wiadomo ze po jednej nie bedzie wysokiej temp. ale czujnosci nigdy nie zawiel
pozdro i nie unos sie tak ty byku
ZARZYWASZ - PRZEGRYWASZ ! ALE KAZDA PORAZKA KSZTALCI CHARAKTER

ogolnie mowie jak sie o powinno to robic wiadomo ze po jednej nie bedzie wysokiej temp. ale czujnosci nigdy nie zawiel
pozdro i nie unos sie tak ty byku

...
Napisał(a)
moze ktos powiedziec, jak dlugo utrzymuje sie drzenie rak???
z gory dziex
z gory dziex
...
Napisał(a)
Czy jeśli po zażyciu clenu chce mi sie spac nie jestem pobudzony ani agresywny nie występują u mnie żadne drgania ani nic podobnego czy clen w ogule na mnie działa??
Waże 85 kg
Moje dawki :
1-40
2-60
3-80
4-100
5-100
jak narazię doszedłem do tej dawki i nic
Waże 85 kg
Moje dawki :
1-40
2-60
3-80
4-100
5-100
jak narazię doszedłem do tej dawki i nic
Każdy z nas ma swój charakter-i ten jest naszym bogiem,
sprawcą szczęścia lub nieszczęścia.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!