SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Siła Ramion

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1210

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 26 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 337
Witajcie!Od jakiegoś czasu trenuje pchnięcie kulą no i nie idzie mi zbyt dobrze ,wręcz fatalnie .Na początku myślałem że problem tkwi w nogach ale teraz zaczynam się wyrabiać (jakieś 20 kg w przysiadzie do przodu )a efektu nie ma .Myślę że to jednak ramiona mnie zawodzą ,moglibyście mi polecić jakieś ćwiczenia które najlepiej zwiększyły by siłę moich rąk .Mam treningi w klubie i ćwiczę właściwie całe ciało ale z lekkim zaniedbanie jeśli chodzi o ramiona więc myślę że w dodatkowym treningu mógłbym skupić się tylko na ramionach .
Słyszałem że dobre może być wyciskanie małym ciężarem do oporu przez 30s i tak parę razy .

Waga: 85

Wzrost: 178

Cel treningowy: siła

Staż treningowy na słowni: pół roku

Uprawiane inne sporty: pchnięcie kulą

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): ławeczka ,modlitewnik ,sztanga prosta i łamana ,hantle ,obciążenie do 150 kg

Dieta: staram się

Przeciwskaznania medyczne: brak

Zażywane suplementy: brak
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 3493 Wiek 2 lata Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85638
Radzilbym pogadac z trenerem w klubie - wkoncu powinno im zalezec na Twoich wynikach ;] To jak masz trenowac sam zalezy od tego co masz na treningach w klubie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 26 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 337
Co do tego to nie jestem pewien ,nie jestem obiecującym zawodnikiem ,po prostu to uwielbiam i chciałbym być w tym lepszy .
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaki Trening Wybrać po (FBW 6 TYGODNIOWYM )

Następny temat

Jaki moge brać na siebie największy ciężar i czy mogę ćwiczyć na siłowni

WHEY premium