Michail sorry że pytam, ale ile wyciskasz na klate.?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A czemu pytasz?
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Z ciekawości, ponieważ uważam że masz dużą wiedze w tej dziedzinie i chciałbym wiedzieć jakie są efekty twojej pracy skoro tak dobrze wiesz jak trenować żeby być wielkim.
...
Napisał(a)
Zdaje się, że pomyliłeś dyscypliny.
Ja nie uprawiam wyciskania na ławce...
Ja nie uprawiam wyciskania na ławce...

...
Napisał(a)
sorry, to że uprawiasz kulturystykę nie świadczy o tym że nie możesz powiedzieć ile wyciskasz.
...
Napisał(a)
Aktualnie - nie wiem.
Jak powiedziałem - nie uprawiam wyciskania na ławce.
Kulturystyka to nie wyciskanie, ale praca nad sylwetką.
Jeśli bardzo Cię to interesuje, to w latach, gdy prykładałem większą wagę do stosowanych obciązeń miałem 3 wynik w Europie (juniorów młodszych).
Potem udało mi się przekroczyć barierę 2 x waga ciała, ale obecnie tego bym nie powtórzył przy wadze 94 kg.
Jak powiedziałem - nie uprawiam wyciskania na ławce.
Kulturystyka to nie wyciskanie, ale praca nad sylwetką.
Jeśli bardzo Cię to interesuje, to w latach, gdy prykładałem większą wagę do stosowanych obciązeń miałem 3 wynik w Europie (juniorów młodszych).
Potem udało mi się przekroczyć barierę 2 x waga ciała, ale obecnie tego bym nie powtórzył przy wadze 94 kg.
...
Napisał(a)
Qrde zabrakło mi 5 kilo. teraz kiedy przytyłem już lipa.
moderator na insomni
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat