Szacuny
0
Napisanych postów
233
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7493
Witam wszystkich. Mam mały problem, kumple wpadli na genialny pomysł i na moje urodziny kupili mi kilka suplementów... niby fajnie ale mogli sie mnie zapytać co chce i nie byłoby problemu a tak.... no właśnie. Koles w sklepie polecił im Nitrobolon II(proszek), mono Olimpu(Mega Caps), jakieś białko i troche witaminek. No a oni potulnie to kupili Z białkiem i tymi witaminami nie ma problemu zastosuje jako uzupełnienie diety i bedzie siii... natomiast nie mam pojęcia jak połączyć mono z Nitrobolonem? Jakie dawki? Czy możecie mi pomóc?
Dodam tylko że mam 18 lat a staż na siłowni to rok (dokładnie jutro
Szacuny
18
Napisanych postów
914
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5938
skoro masz juz nitrobolon II i gain bolica to tylko dokup mono aby spotęgować działanie. Gdy skonczy ci sie gain bolic to spokojnie mozesz zakupić mass xxl, ma trochę więcej białka bo 20g i stosuj go miedzy posiłkami jako uzupełnienie niedoborów w diecie.
Szacuny
0
Napisanych postów
146
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1265
Witam, mam podobny "problem" bo kupiłem nitro II i chciałem je brać właśnie z mono mega caps (300), ale wydaje mi sie że 25 g to trochę dużo bo normalna dawka dzienna to 15g?
"Nigdy nie pozwól by strach przed diałaniem wykluczył cie z gry"
Szacuny
0
Napisanych postów
233
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7493
myślę że ze sprzedażą nie byłoby żadnego problemu, opchnę Nitro kumplowi i kupie Storma... ale wtedy jak miałoby wyglądać dawkowanie tego wszystkiego? tak samo???