Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
617
Pozwole sobie odświeżyć troche temat, bo sam noszę się z zamiarem kupna kilku produktów od tego allegrowicza, a mimo wielu pozytywów które dostał na allegro, lepiej zapytać. No bo to, że przesyłka dotrze drugiego dnia, nie znaczy, że WPC dla przykladu będzie nie do końca korekt Nigdy Ostrowiowego WPC nie brałem, wiec nie rozpoznalbym jakiejs mieszanki, dajmy na to z mlekiem w proszku Niech ktoś się podzieli opinią, dzięki i
Pozdrawiam!
Szacuny
13
Napisanych postów
895
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
63831
Nie kupowałem na alle od tego kolesia, ale od innego i wszystko było ok. Jak już chcesz kupić to kupuj u super sprzedawcy. Najlepiej jak jest to jakiś sklep z odżywkami który sprzedaje za pośrednictwem allegro. Sprawdź date ważności i czy wszystko jest oryginalnie zapakowane. Jak wszystko jest ok to się nie martw bo nie każdy na allegro to oszust
Szacuny
20
Napisanych postów
652
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9442
dokladnie, kupuj u sprzedawcow ktorzy juz jakis czas siedza na allegro maja statut super sprzedawcy, maja sklepy stacjonarne a allegro to tylko dodatkowa forma sprzedazy. Kupuj u tych u ktorych mozna towar odebrac osobiscie np. w sklepie stacjonarnym. Ze swojego doswiadczenia moge polecic:
piotr idzkowiak,
www_kreatyna_pl
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
617
Dzieki chlopaki, ale ja pytalem konkretnie o tego uzytkownika, a nie o zasady kupowania na Allegro, supersprzedawcach i takie tam Nie wiem dlaczego ten Allegrowicz nie ma Supersprzedawcy, skoro ma tylko 7 negatywow na ponad 16tys opinii https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/24.gif[/img] stad bylo moje pytanie, odnosnie tego sprzedawcy, ale nic to, widze nowe fajne promocje w sklepie sfd wiec sie zastanowie nad zakupem na Allegro stad bylo moje pytanie, odnosnie tego sprzedawcy, ale nic to, widze nowe fajne promocje w sklepie sfd wiec sie zastanowie nad zakupem na Allegro stad bylo moje pytanie, odnosnie tego sprzedawcy, ale nic to, widze nowe fajne promocje w sklepie sfd wiec sie zastanowie nad zakupem na Allegro [img]../../buziaki/14.gif" alt="" />
Pozdrawiam!