Szacuny
5
Napisanych postów
115
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3382
Witam
Chcialem sie zapytac o przyrzadzenie ryby na grillu elektrycznym. Nieznam sie na gotowaniu, ostatnio przyrzadzalem filety danej ryby, odmrazajac ja, dodajac przypraw i kladac na grillu. Po dlugim czasie (ponad 1h) filety sie dopiekly, ale jednoczesnie baaardzo skurczyly, ze praktycznie w ogole nie bylo miesa. Dzis kupilem folie aluminiowa, bo ponoc trzeeba w folii.
Moglbym ktos mi pomoc i powiedziec jak dokladnie sie przyrzadza taka rybe? Czy sama folia wystarczy? czy ryba sie nie skurczy?
I od czego to zalezy?
Przepraszam jesli to nie odpowiedni dzial, niebylo mnie tu jakies 3 lata.
Pozdro dla Domera, Skalara, Rothena
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6272
Napisanych postów
76034
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754872
Godzine czasu rybe piekles? Po takim czasie to by wegiel z nich zostal, chyba ze w jakiejs bardzo niskiej temperaturze, ale to nie jest dobry pomysl. Nastepnym razem staraj sie wybierac filety dobryj jakosci. Tych mintajow po 7-10zl z hipermarketow nie kupuj. One maja pelno fosforanow i ogromne ilosci wody.