...
Napisał(a)
Jutro koncze cykl na prohoromonie superdrol i nie moge dorwac zadnego lekarstwa na odblok wiem ze moglem o tym pomyslec wczesniej ale nie myslalem ze nigdzie nie bedzie takiego leku jak clomid co apteka to mowia ze cos takiego nie istnieje...prosze pomozcie co innego moge wziasc na odblok jesli bedzie an recepte to spoko bo mam kontakty z lekarzami chodzi poprostu zeby bylo dostepne w aptece musze to jutro kupic prosz eo konkretne odpowiedzi tylko z gory dzieki....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w aptece się to nazywa "Clostilbegyt"
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
tam gdzie kupujesz ph masz tez srodki na odblok (Rebound XT
,NOVEDEX XT, Clomed i wiele innych). wiadomo ze najlepsze to apteczne clom i nolva ale co tam...
do tego jakies buzery tescia np 6-oxo, jakies zma, extrakt z pestek winogron i tribulusik
na drugi raz pomysli wczesnjei o odbloku
,NOVEDEX XT, Clomed i wiele innych). wiadomo ze najlepsze to apteczne clom i nolva ale co tam...
do tego jakies buzery tescia np 6-oxo, jakies zma, extrakt z pestek winogron i tribulusik
na drugi raz pomysli wczesnjei o odbloku
NOX
...
Napisał(a)
najpierw sie myśli o odbloku a później sie zaczyna cykl a nie na odwrót
...
Napisał(a)
Pogadaj z aptekarką zakreć ja i poproś żeby bez recepty ci sprzedała Czasami się udaje. W polsce clomid wystepuje pod nazwa handlowa CLOSTILBEGYT tak jak koleg pisał ci wyżej. Ja sie chce to można samemu pokobinowac z recepta. Jest wiele patentów
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Fast Action s-drol / h-drol
Następny temat