Czesc!!! Na wstepie chce zaznaczyc ze jestem na tej stronie dopiero 5 minut i naprawde jestem zielona jezeli chodzi o jakiekolwiek cwiczenia..Ale zaczne od poczatku..Chce zgubic pare kilo a konkretnie to z 5 =)) chodzi o to ze nie chce tego zamieniac jakos konkretnie na miesnie bo ich mam w nadmiarze..Przez 10 lat trenowalam koszykowke wiec z nozkami jest ok w lapkach wygladam tragicznie ale to nie o to chodzi... Najbardziej martwi mnie moj brzuch i te nieszczesne boczki..Nie mam pojecia co z nim robic..Zaczelam robic brzuszki w domu ale nie przynosza one zadnego efektu..Na silownie nie mam czasu gdyz pracuje na rozne zmiany i przewaznie po 12 godzin tak wiec jak juz jestem wolna to zbyt zmeczona zeby jeszcze isc na silownie..Dlatego dalam sobie na razie taka domowa motywacje i weekendowe bieganie po parku..Do tego dolozylam skakanie na skakance ale nie mam pojecia w czym to mi moze pomoc..Tak wiec mam prosbe o jakas diete spalajaca tluszcz i jakies cwiczenia ktore pozbawia mnie tego kola ratunkowego jakie znajduje sie w okolicach mojego brzucha..Za jakakolwiek pomoc bede bardzo wdzieczna..Czarna
Szukam natychmiastowej POMOCY!!!!!