Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Prosze o pomoc z doborem treningu

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1456

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 255 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4225
teraz wydaje mi sie ze za duzo dalem cwiczen na nogi i plecy :P
a co do serii to mam nadzieje ze to co wyzej napisalem jest dopuszczalna wersja dla mojego treningu :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 255 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4225
halo?!?! pomoze mi ktos? :P nie rozumiem jak ta alternatywa wodyna:
5: 60%CR*5/ 70%CR*2-5/ 80%CR*5/ 90%CR*1-2/ 100%CR*2-5powt
ma sie do cwiczenia kiedy z zalozenia mam zrobic 2 lub 3 serie?
sama rozpiska jest rozwiazaniem czy tez na koniec robie tyle serii na 100% ile mam wpisane w treningu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
ostatnia seria jest własciwa ta ze 100% ciężaru roboczego

Reszta to rozgrzewki

Jeśli czyjesz że masz za dużo ćwiczeń mozesz obciąć ale wydaje mi sie optymalnie

W razie pytań pisz

PS nie przyszły mi powiadomki

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
troche to niepokojace ze w dniu z 5 powtorzeniami np przy wyciskaniu na klate bede musial zrobic 4 serie rozgrzewkowe +3 wlasciwe doliczyc do tego po jakies 90-120sec odpocznku miedzy seriami i tak 9 cwiczen po 2-3 serie... napewno sie nie wyrobie w 2h :PP wiec zmniejszyc ilosc serii czy moze skrocic czas odpoczynkow? Dodam ze trenuje na mase wiec nie chce tez biegac od cwiczenia do cwiczenia :P
Pytania odnosnie cwiczen:
Czy podciaganie na drazku podchwytem nie dziala na te same miesnie co wioslowanie podchwytem? moze lepiej wywalic tu drazek? albo co myslisz o zmianie wioslowania sztanga na sztagielki? albo czy w ogole wioslowanie nachwyem ma sens przy moim fbw?
Jeszcze ciekawi mnie co lepsze bedize robic dalej millitary press czy machac sztanga zza glowy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

nowy plan na mase

Następny temat

FBW do oceny

Spalanie
Polecane artykuły