Systematycznośc , cierpliwość .. czas działa na naszą korzyść
...
Napisał(a)
Witam. Mam propa z firmy goldline nie wiem czy ktos sie spotkal. Ma hologram , zabezpieczenie na gumce . Dil mowi ze z efektow bede zadowolony lecz jest maly problem. Boli .. bilem 1 strzala w posladek igla 0,7x30 i nie umialem siedziec 2 dni. Nastepnego wbilem w udo 0,5x25 i tak boli ze nie moge zgoac nogi nawet . Cos zle robie czy taka firma i zmienic np na testolica?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Bić szybko wolno wtłaczać i opanowywać mięsień aby obyło się bez spięcia i każdy sok da się wstrzyknąć ;)
...
Napisał(a)
zmiana firmy jeśli to nie pomoze to możesz tak reagować na ten estr i trzeba się przestawić na długie estry
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Mysle ze firma. Kiedys mialem testolica i z tego co pamietam nie bolalo a bilem w barki. Zmienie firme tylko mam tego jeszcze 18 strzalow i szkoda tego wiec pociagne az sie skonczy i dokupie testolica. Jak zniwelowac bol na te 18 strzalow.. ? inna igla, miejsce? posladek byl mniej bolesny bo umialem chodzic :D
...
Napisał(a)
no za bardzo się nie da nic zrobić, staraj się delikatnie sok tłoczyć i nie ruszać pąpką, Możesz zmienić lab, znaczy się kupić inny i przybić pare szotów i zobaczysz, czy towar czy coś nie tak robisz. A od jakiego czasu jesteś na cyklu i ile przerwy było?
...
Napisał(a)
2 strzal dopiero. Ostatni cykl 2 lata temu
...
Napisał(a)
Pewnie nerwowo bijesz. Duże znaczenie ma jak robisz strzał. Nie spiesz się nigdzie. Bij spokojnie tłoczenie spokojnie rozluźnij mięsień i nie spinaj jak masz igłę wbita wtloczysz to nie wyciągaj odrazu, odczekaj wyjmij delikatnie rozmasuj i będzie git. Ja teraz bije propa z genamed i k***a povpierwszym strzale myślałem że mi nogę up******i a kolejne już na spokojnie bez bólu.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2015-10-31 12:10:14
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2015-10-31 12:10:14
...
Napisał(a)
nemopl902 strzal dopiero. Ostatni cykl 2 lata temu
skoro to pierwszy cykl, to czego się spodziewałeś? Muskle muszo się przyzwyczaić, to normalne że na początku boli.
...
Napisał(a)
dmg92 bije tak jak mowisz.. w trakcie 0 bolu a kilka h pozniej noga nie moge ruszyc . Moze miesnie nie przyzwyczajone albo syfiaty under. Moze wezme na probe z alpha pharma i wbije 1 ?
...
Napisał(a)
zioektMuskle muszo się przyzwyczaić, to normalne że na początku boli.
...
...
Napisał(a)
tu nie dawaj fot, tylko tu: https://www.sfd.pl/ORYGINAŁ_/_FAKE__foto_&_opinie-t1006675-s448.html#post7
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!