Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
254
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1509
Witam,
planuje taki cyklon na 2 miechy
30ml/100mg prop malay
30ml/100mg drostanolone propinate cyber labs
i
meta inj 50mg/ml cyber e2d lub meta tab phenom 40mg e1d
i myślę żeby walic e2d 100prop + 100mast + 50met inj ?
i w jednej strzykawce mieszac czy coś lepiej osobno ?
wszytskie są na oleju
czy lepiej meta w tabsach na cyklon ??
Szacuny
3
Napisanych postów
254
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1509
to ankieta na szybko :
wzrost : 180
waga : 108kg ( dobrej jakości )
staż treningowy : 13 lat
staż cyklowy : 6 cykli od 2010 roku
założenia na obecny cykl : dobrej jakości masa poparta dietą wysokobiałkową 250g białka / 320g węgli / 50g tłuszczy + suple
Zmieniony przez - macdonald w dniu 2013-07-23 12:24:57
Szacuny
3
Napisanych postów
254
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1509
ty na szybko j**** sie w głowe , najważniejsze info poszło nie wnosisz nic do tematu to spadaj chcesz wiedziec cos konkretnego to spytaj a nie kozakujesz za ciepło na kozaki ;)
Szacuny
3
Napisanych postów
254
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1509
1. WIEK: 28 2. WAGA: 108 3. WZROST: 180 4. WYMIARY: -biceps: 47 -klatka: 130 -udo: 74 -talia: 85-90 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 13 6. DIETA: -białko: 2,5 -węglowodany: 3-4 -tłuszcz: 1 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 6 złożonych cykli , ostatni to cypio + bold + wino tab 12 tyg 8. TRENING: odpowiedni 5-6 dni w tyg 9. CEL CYKLU: dobra jakosc 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: w trakcie cyklu na koniec prop meta mast a potem odblok 11. POZIOM BF%: ok 20-25$ 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do chudniecia 13. STAN ZDROWIA: ok 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak 15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 160 ost seria -martwy ciąg: 240 ost seria -przysiad: 240 ost seria niech będzie dla marudy :D
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
macdonald
ty na szybko j**** sie w głowe , najważniejsze info poszło
nie wnosisz nic do tematu to spadaj
chcesz wiedziec cos konkretnego to spytaj a nie kozakujesz za ciepło na kozaki ;)
Ciekawe co modzi na to uwazaja. Zanim napiszesz posta to przeczytaj regulamin dzialu kolego a potem pokazuj jaki jestes wazny i wielki.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
macdonald
i myślę żeby walic e2d 100prop + 100mast + 50met inj ?
i w jednej strzykawce mieszac czy coś lepiej osobno ?
wszytskie są na oleju
czy lepiej meta w tabsach na cyklon ??
Mozesz do jednej zaciagac wszystko i bic na raz bezproblemowo. Meta tab/inj to kwestja indywidualna, wiekszosci na oralach siada apetyt. Na inj podobno zadziej to wystepuje.
Szacuny
3
Napisanych postów
254
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1509
OK, dzięki chce współpracować ale niekiedy cała ankieta wydaje się zbędna przy niektórych pytaniach ; ) osobiście wydaje mi się że inj 25mg mety dziala lepiej niż 40-50mg oralnej metki ale nie chciałem kłuć się za dużo, kiedyś przez pomylkę wymieszalem bolda z cybera z masteronem z cybera i miałem kaszel jak po trenie i tak dwu krotnie :/ wiec nie mieszalem w jednej pompce tych srodkow
Szacuny
17
Napisanych postów
748
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12915
teścia bym dał więcej, zmieszaj w jednej pompce 300mg propa, 300mg mastera i jeszcze z 250mg enantatu i leć e2d. leciałem taki cykl-piękna sprawa siła szła bardzo szybko, masa dobra jakościowo bez przesadnej diety. świetne połączenia ja biłem test z masterem w 1 pompce, a meta szła w tabsach 30mg ed. Najlepsze połączenie jakie leciałem. pozdro!