Witam od jakiegoś czasu mam problem z seksem,niby jestem napalony,pełny wywód ale w czasie stosunku słabnie i nie mogę skończyć..Nie wiem czym jest to spowodowane Ale od dłuższego czasu jestem bardzo nerwowy,czy to w pracy,domu,za kierownicą..Prace mam w ciągłych nerwach,oprócz tego nie mam żadnej osoby z którą mogę o wszystkim pogadac.Czasami zbiera się we mnie dużo problemów czy to pieniadze czy robota i wybucham..Niekiedy płaczem,oprócz tego mam nerwice..Po kilka razy muszę sprawdzić czy w domu aby na pewno wszystko wyłączyłem z kontaktów itp.Nie wiem czy wystarcza tabletki jakieś na uspokojenie czy iść dalej w stronę psychologa..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cały opis to klasyczny opis podłoża problemu jaki opisujesz. Trzeba zacząć od ustabilizowania wszystkiego co związane życiem codziennym - praca, dieta, aktywność fizyczna, relaks, stres itd...
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Zdecydowanie na początek warto wybrać się do psychologa . Tabletki zawsze można dostawić ale to żadne rozwiązanie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
krzykaczCały opis to klasyczny opis podłoża problemu jaki opisujesz. Trzeba zacząć od ustabilizowania wszystkiego co związane życiem codziennym - praca, dieta, aktywność fizyczna, relaks, stres itd...
dokładnie , nie ma co się dziwić że w trakcie seksu problemy jeśli głowa ciągle obciążona
dbaj o te kwestie co możesz odżywianie, dieta , aktywność fizyczna oraz skonsultuj się ze specjalistą
...
Napisał(a)
jak nie poradzisz sobie z ustabilizowaniem wszystkiego i poukładaniem w głowie to tabletki na niewiele się zdadzą, zdecydowanie powinieneś udać się do psychologa, z nim spokojnie będziesz mógł o wszystkim porozmawiać
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!