Nie miałem żadnych problemów ani z libido ani z penisem nawet hulalo wszystko 300 razy lepiej.Po tych 6 tygodniach stwierdziłem że się (odblokuje) a była to g**** prawda bo nie miałem poprostu wiedzy jakiej kolwiek o odbloku, na tak zwany odblok wzialem 5000 tys jednostek hcg Producent Ovigil. Wszystko śmigało jak trzeba wiec po okolo 2 miesiącach znowu wszedłem na identyczny cykl ale po 4 tygodniach stwiedziłem ze przejde z propa na enana no i wtedy juz zaczął sie problem gdyz penis albo nie chciał mi stawać albo jak wstał to opadal momentalnie.Znowu stwierdziłem że sie odblokuje wziąłem 10000 tyś jednostek hcg Ovigil i wszystko znowu wróciło do normy.Problem pojawil się jakieś 2 miesiące temu gdzie libido spadło mi do 0 nie mam na nic ochoty nic mnie nie podnieca jak mi staje bardzo rzadko to opada i tak w koło.Żeby to jakos naprawic znowu wszedlem na cykl ktory skladal sie z propionatu w sumie przez tydzien bylo okej ale po tygodniu problem 0 libido i wzwodu powrócił nawet jak bralem testoteron.Cykl był krótszy niż ten 2 ale taki sam tez przejście z propa na enana.Jakieś 2 tyg temu wbiłem znowu 5000 tys jednostek hcg z Ovigil ale nawet i to nie pomoglo nadal to samo,stwierdziłem ze kupie Clomid i biore od tygodnia 2 tabletki 50 mg dziennie ale tez jakoś nie widze jakiej kolwiek poprawy.Mam jeszcze jeden listek clomidu nie wiem czy dokończyć ten 2 listek i obserwować czy będzie jakas poprawa czy moze sprobować czegoś innego.Wrzucam badania hormonow (przed ostatnim cyklem) aktualnie ciezko o badania bo wszystko pozamykane jak otworza to odrazu sie wybiore.Jestem troche podlamany bo nie wiem juz sam co mam robic i jak to odkręcic dlatego zwracam sie z wielką prośbą może wy coś podpowiecie.Dodam ze wziąlem raz doraznie viagre przy stosunku i nie bylo problemu stal normalnie.Bardzo bym prosił o jakąs pomoc