Witam. Bardzo proszę o pomoc. W lipcu będę miał artroskopie kolana. Mam uszkodzoną łąkotkę. Dodam że jak chcę zrobić przysiad to nie mogę do końca ponieważ jest dziwne uczucie jakby kolano się blokowało i tak samo mam jak chcę podskoczyć np: kolanami do klatki piersiowej :(. Czy po tej operacji będę mógł normalnie trenować ? (siatkówka).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam..
Ja rowniez mialem artoskopie i tez lekotke, z tym ze oprocz tego mam zerwane wiezadlo. Swoja droga dlugo czekasz na operacje, ja na pilce rozwalilem sobie kolano i od razu do szpitala na 3 dni i operacja na NFZ.. z tym ze ja chodzic zupelnie nie moglem. Co do pytania to tak, jak najbardziej bedziesz mogl po tym wrocic do sportu, tylko ze bedziesz musial uzbroic sie w cierpliwosc, a ile ? to kwestia gojenia, od 4-12 miesiecy
Ja rowniez mialem artoskopie i tez lekotke, z tym ze oprocz tego mam zerwane wiezadlo. Swoja droga dlugo czekasz na operacje, ja na pilce rozwalilem sobie kolano i od razu do szpitala na 3 dni i operacja na NFZ.. z tym ze ja chodzic zupelnie nie moglem. Co do pytania to tak, jak najbardziej bedziesz mogl po tym wrocic do sportu, tylko ze bedziesz musial uzbroic sie w cierpliwosc, a ile ? to kwestia gojenia, od 4-12 miesiecy
...
Napisał(a)
lakotka 4-12 miesiecy? co Ty
Juantorena oczywiscie ze tak! Zapisz sie na jakas dobre rehabilitacje po operacji, cwicz kolano i bedzie nawet lepiej niz wczesniej
operacja to poprostu przymusowa przerwe w treningach, nic wiecej.
Juantorena oczywiscie ze tak! Zapisz sie na jakas dobre rehabilitacje po operacji, cwicz kolano i bedzie nawet lepiej niz wczesniej

Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Oczywiście będę miał rehabilitacje :) Jeszcze będę w domu inwidualnie ćwiczył.. tzn: Tą operacje mam pod koniec czerwca.. Bo chciałbym po tych wakacjach zacząć trenować.. Ale jak czytam ze 12 miesiecy to sie wystraszyłem ;(
...
Napisał(a)
Łąkotka po operacji goi się 6 tygodni. Czyli jeśli będziesz zawzięty to po max. 2 miesiącach po artroskopii będziesz mógł śmigać. Ale nie czekałbym na Twoim miejscu aż do czerwca. Zdrowie najważniejsze, to warto wydać 3500 zł naprawę łąkotki bez czekania.
...
Terapia Sygnałem Pulsacyjnym PST przeciw chorobom układu ruchu.
Żyj bez bólu - wypozycz-pst.pl
...
Napisał(a)
Nigdy nie odzyskuje się 100% sprawności... Co dopiero mowa o tym, że będzie sprawniejsze. Ale mydlicie oczy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!