Ludzie pomocy nie wiem juz co robic! Od grudnia 2006 kolo/na boku nosa z obu stron mam jakies takie chrzastki , tak samo w oczodolach mam takie twarde gulki. Chce sie ich pozbyc bo zaczynaja byc widoczne i bola mnie przy zmianach pogody lub gdy sie schylam.
ZDJĘCIE
http://img161.imageshack.us/img161/3169/zdjcie000qj9.jpg
Chodze z tym „chrzesciami" do lekarzy jak glupi bylem juz u:
1)rodzinnego-on mi na to : „nie szukaj sobie problemow"
2) dermatologa: on na to ze to nie jego profesja:
3) lekarka co sie "zna na kosciach": powiedziala ze rzeczywisice mam jakies zgrubienia i zapisala mi jakies oklady i lykanie jakichs ziol( meczylem sie z tym miesiac efekt,a wlasciwie brak efektu )
4)laryngolog-myslalem ze to moze od zatok i poszedlem do laryngologa ktory rozwial moje watpliowsci powiedzial ze zatoki nie sa powodem tego :kazal mi pojsc do okulisty bo bole w tych czesciach twarzy(oczodol i oba boki nosa)to tez jego specjalizacja
5)ortopeda : powiedzial ze jego specjalizacja to kosci od glowy w dol
Jesli nic nie dowiem sie od okulisty to pojde do hirurga szczękowego
Co byscie mi poradzili ? czy miał ktos cos takiego ? jak się tego pozbyc?
ZDJĘCIE
http://img161.imageshack.us/img161/3169/zdjcie000qj9.jpg
Chodze z tym „chrzesciami" do lekarzy jak glupi bylem juz u:
1)rodzinnego-on mi na to : „nie szukaj sobie problemow"
2) dermatologa: on na to ze to nie jego profesja:
3) lekarka co sie "zna na kosciach": powiedziala ze rzeczywisice mam jakies zgrubienia i zapisala mi jakies oklady i lykanie jakichs ziol( meczylem sie z tym miesiac efekt,a wlasciwie brak efektu )
4)laryngolog-myslalem ze to moze od zatok i poszedlem do laryngologa ktory rozwial moje watpliowsci powiedzial ze zatoki nie sa powodem tego :kazal mi pojsc do okulisty bo bole w tych czesciach twarzy(oczodol i oba boki nosa)to tez jego specjalizacja
5)ortopeda : powiedzial ze jego specjalizacja to kosci od glowy w dol
Jesli nic nie dowiem sie od okulisty to pojde do hirurga szczękowego
Co byscie mi poradzili ? czy miał ktos cos takiego ? jak się tego pozbyc?
--+---+--