Witam :) Mam pytanie,dotyczace Nitro Shock. Otóz przychodze do hurtowni sportowej i pytam o jakas dobra kreatyne lub cos podobnego.Koles daje mi rozne kreatyny i podaje nitro shock mowiac mi ze sprzeda za 70 zł.normalnie stoi ok100zł wiec mysle ze sie opłaca,ale cos musi byc nie tak zeby było tak tanio.Sprzedawca streszcza ze data waznosci jest do 20 grudnia,ale mozna spokojnie to stosowac conajmniej miesiac po dacie waznosci bo to jakos sie przez jakis czas nadaje do spozycia. wiec teraz nie wiem czy kupic to(bo fajna okazja) czy nie kupowac(bo sie np.zatruje).Prosze o pomoc. pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
j/w
"WIDZEW można ugiąć, ale nie można go złamać."
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs&feature=channel_page
...
Napisał(a)
No ale jesli nawet serio miesiac po dacie waznosci mozna spozywac to towar jesr wazny do 20 stycznia. Jesli stosowałbym go wg polecen to preparat wystarczy na 40 dni(670g/16g=41) a skoro wazny jest jeszcze 20 dni to polowa pojdzie na marne...
...
Napisał(a)
nie wymiękaj bierz.
To nie jest tak, ze kończy się termin o godz 11:55 i o godz 00:05 dnia nastepnego juz sie nie nadaje do szamania bo jest po terminie.
Zapodaje BCAA 3 m-ce po terminie bo mi wyszła data na sklepie i zyje
Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2009-01-01 14:53:33
To nie jest tak, ze kończy się termin o godz 11:55 i o godz 00:05 dnia nastepnego juz sie nie nadaje do szamania bo jest po terminie.
Zapodaje BCAA 3 m-ce po terminie bo mi wyszła data na sklepie i zyje
Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2009-01-01 14:53:33
W gruncie rzeczy jestem fajny. Niech was to nie zwiedzie nie dla wszystkich !!!.
...
Napisał(a)
Macie racje jednak to kupie :) a skoro juz o tym mowa ... to jak juz kupie jak to stosowac i z czym ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!