Szacuny
0
Napisanych postów
139
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2635
Witam, mam dziwny problem z treningiem brzucha , a mianowicie gdy robie brzuszki na skosie w dol to po ostatnim powtorzeniu gdy chce zejsc z lawki czuje bol miesnia prostego brzucha i czuje jakby mi przeskakiwal, jest to mocny bol... po chwili czuje jakby wskakiwal na swoje miejsce.. szukalem w google ale nic takiego nie moglem znalezc, pierwszy raz takie cos mnie spotkalo i nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Z gory dzieki za odpowiedzi:)
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
139
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2635
Kiedys cwiczylem sam brzuch w domu i nic sie nie dzialo, teraz jak cwicze od kilku miesiecy na silowni zaczalem robic znowu brzuch no i mam to samo co trening..
Szacuny
0
Napisanych postów
139
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2635
Chodzi o to samo wiec nie bede zakladal nowego tematu. Od tamtej pory nie cwiczylem brzucha, dzis znowu zaczalm. Problem pojawil sie juz po pierwszej serii pierwszego cwiczenia.. robilem wznosy nog lezac na laweczce, gdy skonczylem i wstalem znowu poczulem tak jakby miesnie brzucha mi przeskakiwaly, bol byl nie do zniesienia, nie moglem sie ruszyc ale po paru sekundach poczulem jakby wskakiwaly na swoje miejsce i bol minal i jest ok. Jutro akurat bede u lekarza wiec wspomne o tym, ale moze ktos z was mial cos podobnego ?