Witam, mam taką sytuację, że przez najbliższy miesiąc będę się rzeźbił przy pomocy Scorcha (żeby doprowadzić się trochę do ładu zrzucając wierzchnią warstwę tłuszczu
), przez kolejny miesiąc chcę poprawić gęstość, definicję, ubić trochę mięsień, uwidocznić żyłki, może złapać ze 2kg suchej masy i potem trzeci miesiąc przeprowadzić ostateczną redukcję z Jet Fuelem.
I tu się pojawia moja prośba - jaki produkt polecilibyście na ten środkowy miesiąc, myślałem głównie nad stackiem kreatynowym, gdzie rozważałem:
Clout, Horse Power, Xpand Xtreme Pump, Green Magnitude.
Ale biorąc pod uwagę, że centralnie przed Scorchem skończyłem cykl na NO Shotgun + TCM to nie wiem czy jest sens ładować kreatynę po zaledwie 4 tygodniach przerwy od niej.
Z drugiej strony ponieważ celem tego cyklu nie jest typowa masa, tylko poprawa tych wszystkich cech sylwetki, które wypisałem wyżej
to rozważałem też użycie Animal Staka (teraz cena jest znośna a słyszałem, że fajnie właśnie m. in. żyłki odsłania).
A może Body Octane? Co najlepiej pomoże mi osiągnąć cel?
Micha jest, węgle pod kontrolą, trening siłowy i do tego hiit.
Hmm chyba trochę namotałem ale mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi i doradzicie mi jakiś dobry produkt

I tu się pojawia moja prośba - jaki produkt polecilibyście na ten środkowy miesiąc, myślałem głównie nad stackiem kreatynowym, gdzie rozważałem:
Clout, Horse Power, Xpand Xtreme Pump, Green Magnitude.
Ale biorąc pod uwagę, że centralnie przed Scorchem skończyłem cykl na NO Shotgun + TCM to nie wiem czy jest sens ładować kreatynę po zaledwie 4 tygodniach przerwy od niej.
Z drugiej strony ponieważ celem tego cyklu nie jest typowa masa, tylko poprawa tych wszystkich cech sylwetki, które wypisałem wyżej
to rozważałem też użycie Animal Staka (teraz cena jest znośna a słyszałem, że fajnie właśnie m. in. żyłki odsłania).
A może Body Octane? Co najlepiej pomoże mi osiągnąć cel?
Micha jest, węgle pod kontrolą, trening siłowy i do tego hiit.
Hmm chyba trochę namotałem ale mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi i doradzicie mi jakiś dobry produkt