Szacuny
96
Napisanych postów
8310
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38343
Witam,
chłopaki ułóżcie mi bardzo Was proszę jakąś poglądową dietę keto - orientuję się w temacie ale żadnego konkretnego pomysłu to nie mam. Zaczynam z Clenem po świętach i muszę zejść na 10-11% bf z 17, 18%, a to troszkę wysiłku zajmie. Mam nadzieję, że nie sprawię zbytniego kłopotu.
Dzięki z góry i sorki, że tak na łatwiznę walę... ale mam za mało czasu na research i jeszcze coś popieprzę... Ketostix kupię w aptece tylko prośba o jadłospis co, ile i czego...
Pozdrawiam!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Szacuny
96
Napisanych postów
8310
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38343
Mierzyłem przyrządem elektronicznym co się w łapach trzyma - pewnie szajs ale na nic innego nie trafiłem. Może cyrkla spróbuję. Najlepiej to pewnie pod wodę i wszystko jasne. Aha, jest tam jakiś sposób na określenie body fatu przy pomocy linijki na fałdzie nad biodrem ale to i tak nie będzie dokładny bo nie zmierzę idealnie.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Szacuny
96
Napisanych postów
8310
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38343
No właśnie i tu jest problem - co lubię? Chodzi mi o to jak to wszystko łączyć - zero węgli to trochę trzeba pogłówkować - kurczaki napewno ~1000g dziennie do tego białka jaj na śnadanie parę puszek tuńczyka i co do tego? Jaki tłuszcz z czego? Pogubiłem się... trochę... Nie chcę zawracać nikomu dupy - poprostu jeśli ktoś będzie miał ochotę i znajdzie czas to poglądowo cokolwiek wrzucić...
THX
Szacuny
15
Napisanych postów
1258
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
55306
Ja jadałem na przykład rano jajka na bekonie z serem zołtym na gorze i do tego posmarowane majonezem hehe pyhca pij smietany 30% twarog ze smietana golonka,piersi,serki tłuste albo plesniowe pamietaj o błonniku bo bedzie ciezko ci kupe zrobic ja kupiłem otreby pszenne i po sprawie a na poczatku nie wiedziałem nie pijałem mleka sokow tylko wode nie gazowana przyj.e.b.ana dieta ale rezultaty spox stosowałem 3 tygodnie w sumie nie lubioe tak tłusto jadac wiec zastoswałem nisko weglowodanowa i t mniej tłuszczy i teraz jest ok..
Szacuny
96
Napisanych postów
8310
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38343
THX LL COOL J,
to co znaczy się wpierdzielać wsio i golonki też, ha ha ??? Teraz to będę musiał wyliczyć spożycie kaloryczne tego wszystkiego, no ale nic... planuje zejść do 2800kcal przy moim zapotrzebowaniu 3700... a co tam jak ciąć to ciąć.
C'mon guys, Desir czekam na Twoją radę...
wszystko daje mi około 2500ckal .. do tego jeszcze dochodzi -500ckal z dziennych aerobów..
jak wróce na hawire to wyśle ci tego ebooka co obiecałem.. dowiesz sie co w trawie (keto) piszczy ;] ale już teraz ci mówie, że o browarach zapominasz he he he ))