Witam;) mam 15 lat waże 65 kg wzrost 175. w domu mam ławeczkę gryf prosty/gryf łamany olimpijski/ gryf lamany francuski/ gume do rozciągania/ 2 hantle 8 kilowe.
Gryfy łamane ważą po 4kg każdy. Gryf prosty 1 kg. Do tych gryfów mam odważniki dwa 5kg/ cztery 4kg/ dwa 3kg.
Gdy do gryfów łamanych nałoże wszystkie odważniki wtedy jest 36 kg a do prostego jest 32 kg. no jak narazie mam tyle tego ;d potrzebuje jakiś plan bo cwicze co dwa dni i tak byle jak. chce coś zacząć bardziej profesionalnie ;D CZekam na Odpowiedz ;)
Waga: 65
Wzrost: 175
Cel treningowy: Uzyskać siłe, zwiekszyć mięsnie
Staż treningowy na słowni: 2miesiące
Uprawiane inne sporty: Piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): ławeczkę gryf prosty/gryf łamany olimpijski/ gryf lamany francuski/ gume do rozciągania/ 2 hantle 8 kilowe.
Gryfy łamane ważą po 4kg każdy. Gryf prosty 1 kg. Do tych gryfów mam odważniki dwa 5kg/ cztery 4kg/ dwa 3kg.
Gdy do gryfów łamanych nałoże wszystkie odważniki wtedy jest 36 kg a do prostego jest 32 kg.
Dieta: staram sie nie jeść słodyczy pić dużo mleka.
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: mam HMB Olimp 1000 ale nie jem
Gdy do gryfów łamanych nałoże wszystkie odważniki wtedy jest 36 kg a do prostego jest 32 kg. no jak narazie mam tyle tego ;d potrzebuje jakiś plan bo cwicze co dwa dni i tak byle jak. chce coś zacząć bardziej profesionalnie ;D CZekam na Odpowiedz ;)
Waga: 65
Wzrost: 175
Cel treningowy: Uzyskać siłe, zwiekszyć mięsnie
Staż treningowy na słowni: 2miesiące
Uprawiane inne sporty: Piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): ławeczkę gryf prosty/gryf łamany olimpijski/ gryf lamany francuski/ gume do rozciągania/ 2 hantle 8 kilowe.
Gdy do gryfów łamanych nałoże wszystkie odważniki wtedy jest 36 kg a do prostego jest 32 kg.
Dieta: staram sie nie jeść słodyczy pić dużo mleka.
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: mam HMB Olimp 1000 ale nie jem
H-I-P-H-O-P